Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [30/11/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [30/11/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (30/11/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (30/11/19).

  • Κριός

Τα συναισθήματα μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχό σας όταν οι συζητήσεις μετατρέπονται σε παθιασμένες λογομαχίες. Σκεφτείτε προσεκτικά, πριν πείτε κάτι που μπορεί να μετανιώσετε.

  • Ταύρος

Ξέρετε ήδη πόσο εύκολο είναι για τις σχέσεις να μετατραπούν από κάτι ευχάριστο σε κάτι περίπλοκο. Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε τα προβλήματα μακριά είναι να δείξετε πραγματικό ενδιαφέρον για τις ζωές των φίλων και των συντρόφων σας.

  • Δίδυμοι

Η υψηλή σας ενέργεια σήμερα δεν θα σας βοηθήσει μόνο να τελειώσετε με τις δουλειές σας στο σπίτι αλλά θα ενθαρρύνει και τους φίλους σας να δραστηριοποιηθούν. Ευτυχώς, η θετική σας αύρα φτάνει σε θαυμαστές που δεν ξέρατε καν ότι είχατε.

  • Καρκίνος

Σήμερα μην μπλεχτείτε με πράγματα για τα οποία δεν είστε σίγουροι. Το να επιδεικνύετε σιγουριά είναι ωραίο αλλά θα αισθανθείτε αμήχανα αν στην πραγματικότητα δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Αφήστε το για τώρα.

  • Λέων

Αν εξετάσετε βαθύτερα κάποια ζητήματα, ίσως βρείτε πράγματα που σας διέφευγαν μέχρι τώρα. Δώστε στον εαυτό σας μια ευκαιρία να επεξεργαστεί πραγματικά τις πληροφορίες που έχετε βρει. Μοιραστείτε τα ευρήματα σας με κάποιον που εμπιστεύεστε και δείτε τι έχει να σας πει.

  • Παρθένος

Οι μη ρεαλιστικές προσδοκίες θα σας προκαλέσουν μόνο άγχος και απογοήτευση. Ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσετε τι πραγματικά θέλετε να επιτύχετε τόσο στην επαγγελματική όσο και στην κοινωνική σας ζωή. Αν έχετε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη είναι βέβαιο ότι θα πληγωθείτε στο τέλος.

  • Ζυγός

Η περιέργεια μπορεί να σας οδηγήσει σε μια άκρως ενδιαφέρουσα κατεύθυνση σήμερα. Αφήστε την έμφυτη περιέργεια σας να σας κατευθύνει σε κάποιον/α που ανυπομονούσατε να αποκρυπτογραφήσετε. Κάντε τις ερωτήσεις για τις οποίες επιθυμείτε να πάρετε απαντήσεις.

  • Σκορπιός

Το σθένος σας να ασχοληθείτε με ένα ευαίσθητο θέμα εντυπωσιάζει τους γύρω σας σήμερα. Οι φίλοι σας εκτιμούν την αξιοπιστία σας περισσότερο από όσο ξέρετε. Να είστε σταθεροί σαν βράχος για τις σχέσεις σας.

  • Τοξότης

Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να αποφασίσετε πού θα πάτε με κάποιο ξεχωριστό άτομο στο πρώτο σας ραντεβού. Αφήστε το κλασικό δίπτυχο δείπνο και ταινία. Όσο πιο ξεχωριστή είναι η ιδέα, τόσο πιο πιθανό είναι να δημιουργήσετε μια αξιομνημόνευτη εμπειρία.

  • Αιγόκερως

Αισθάνεστε μελαγχολία; Μην αφήνετε την κακή διάθεση να αποσυντονίσει όλη σας τη μέρα. Υπάρχουν οι φίλοι σας για να σας βοηθήσουν να βγείτε από την θλίψη. Πάρτε τηλέφωνο την παρέα σας για μια ενθαρρυντική κουβέντα.

  • Υδροχόος

Μπορεί να αισθάνεστε ότι η ευκαιρία σας να βρείτε τον έρωτα έχει αργήσει. Παρά ταύτα, σήμερα ίσως είναι η ιδανική στιγμή για να επανεκτιμήσετε όσα θα θέλατε από την επόμενη σας σχέση. Θα είστε περισσότερο έτοιμοι όταν ο θεός Έρωτας σας χτυπήσει με τα βέλη του.

  • Ιχθύες

Το να είστε καλός φίλος δε σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεστε χαλί να σας πατήσουν. Θα πρέπει να διακρίνετε τη διαφορά ανάμεσα στο να είστε άτομο εμπιστοσύνης και αποδιοπομπαίος τράγος. Ποτέ μην παίρνετε πάνω σας το φταίξιμο επειδή θα πρέπει να αποκαλύψετε την αλήθεια.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments