Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης: Στα ραντάρ της Μάντσεστερ Σίτι

Γιώργος Βαγιαννίδης: Στα ραντάρ της Μάντσεστερ Σίτι
Γιώργος Βαγιαννίδης: Ο νεαρός μπακ του Παναθηναϊκού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Αγγλίας.

Γιώργος Βαγιαννίδης: Αρκετές είναι πλέον οι Ευρωπαϊκές ομάδες, οι οποίες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού. Το συμβόλαιο του Γιώργου Βαγιαννίδη εκπνέει το καλοκαίρι του 2020, κάτι που σημαίνει ότι από 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Οι σειρήνες από το εξωτερικό έχουν ήδη ηχήσει.

Μετά τη Μόνακο, εκπρόσωπος της Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Γιώργου Βαγιαννίδη. Όπως αναφέρει το «Sportime», στο χθεσινό παιχνίδι της Κ19 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης, άνθρωπος της Σίτι βρέθηκε στο Κορωπί για να παρακολουθήσει τον νεαρό άσο του «τριφυλλιού». Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος σκάουτερ τσέκαρε τον Βαγιαννίδη. Τον είχε δει και στο Βέλγιο στα ματς που έδωσε πριν από μερικές μέρες η Εθνική Νέων.

Εκεί ξεκαθάρισε πως δεν είναι για την Σίτι, αλλά για κάποια από τις ομάδες που ο σύλλογος του Μάντσεστερ έχει υπό την αιγίδα του, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να αγωνιστεί σε κάποια από αυτές. Αν τελικά ο Γιώργος Βαγιαννίδης αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα και μεταναστεύσει στο εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός το μόνο που μπορεί να προσδοκά να τροφεία του παίκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments