Lifestyle

Νατάσα Μποφίλιου: Μίλησε για πρώτη φορά σε lifestyle εκπομπή

Νατάσα Μποφίλιου: Μίλησε για πρώτη φορά σε lifestyle εκπομπή
Νατάσα Μποφίλιου: Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για πρώτη φορά σε εκπομπή lifestyle.

Νατάσα Μποφίλιου: Η γνωστή ερμηνεύτρια είναι από τις χαρακτηριστικότερες φωνές της έντεχνης μουσικής. Οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις είναι πολύ σπάνιες. Μια από αυτές ήταν το απόγευμα της Δευτέρας [2/12]. Η Νατάσα Μποφίλιου ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά “καλό μεσημεράκι” για μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Φυσικά ο παρουσιαστής δεν έχασε την ευκαιρία να την ρωτήσει γιατί δεν μιλάει συχνά στην τηλεόραση.

«Θα σου πω την αλήθεια. Θέλω να βγαίνω στην τηλεόραση γιατί θεωρώ πως αυτό το Μέσο είναι πολύ επιδραστικό. Θέλω να βγαίνω σε εκπομπές που διασκεδάζουν έναν άνθρωπο με τον σωστό τρόπο, αυτόν που εγώ θεωρώ σωστό, που δεν έχουν ρατσιστικό λόγο γιατί ξέρεις ότι υπάρχουν εκπομπές που ακούς πράγματα που σου πέφτουν τα μαλλιά. Άρα λες αποκλείεται να γίνεται αυτό στην τηλεόραση μέρα μεσημέρι.

Δεν εκτιμώ πάντα την νοοτροπία που είναι στημένη μια εκπομπή, αυτό σε κάνει λίγο φοβικό. Εγώ τα τελευταία χρόνια έχω αποτραβηχτεί με έναν τρόπο που δεν μου αρέσει απαραίτητα. Βομβαρδιζόμαστε από παντού καθημερινά, το ξέρεις πολύ καλά, από τέρατα. Εσύ ποτέ δεν το έχεις κάνει, προσέχεις πολύ», εξήγησε η Νατάσα Μποφίλιου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου φέρνει σε αμηχανία τον Νίκο Μουτσινά

Λίγο αργότερα η εντυπωσιακή τραγουδίστρια μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά εκφράζοντας τον θαυμασμό της για τον παρουσιαστή.Περιγράφοντας την επικοινωνία και τη σχέση που έχει χτίσει με το κοινό όλα αυτά τα χρόνια, η Νατάσσα Μποφίλιου γύρισε την κουβέντα τούμπα και έφερε σε μεγάλη αμηχανία τον Νίκο Μουτσινά.

“Αυτό έχει καταφέρει κι εσύ Νίκο. Σε βλέπουν όλων των αισθητικών προσανατολισμών άνθρωποι. Σε γουστάρουν γιατί βγαίνει αυτή η αλήθεια. Γελάω μαζί σου, σε βρίσκω απίστευτα αστείο, είσαι σαχλαμάρας όποτε θες, είσαι ευφυής όποτε θες. Δηλαδή είσαι πολύ γα…ώ τα άτομα ρε φίλε” “Έγινε! Τα φιλιά μου σε όλους!”, είπε ο Νίκος Μουτσινάς, δείχνοντας ότι δεν μπορούσε να πιστέψει όσα άκουγε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments