Lifestyle

Σωτήρης Καλυβάτσης: Έτσι έχασα τα χρήματα μου στο Χρηματιστήριο

Σωτήρης Καλυβάτσης: Έτσι έχασα τα χρήματα μου στο Χρηματιστήριο
Σωτήρης Καλυβάτσης: Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε πως έχασε αρκετά εκατομμύρια δραχμές στο χρηματιστήριο.

Σωτήρης Καλυβάτσης: Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινοί τύποι» του ΑΝΤ1 ήταν την Κυριακή (1/12) ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος μίλησε και τα χρήματα που έχασε την εποχή του Χρηματιστηρίου. «Ήταν ένα ποσό τότε, το οποίο συνειδητά είπα ότι θα παίξω με αυτά. Και έδωσε αυτό το ποσό να το διαχειριστεί κάποιος φίλος, που ήταν οικονομολόγος. Εγώ του έλεγα συνέχεια “γιατί βρε παιδί μου αφού σου έδωσα ξέρω ‘γω 10 εκατομμύρια δραχμές, γιατί δεν τα παίζουμε όλα;”. Αυτός μου έλεγε “τώρα θα πάρω 2 εκατομμύρια”.

Και του λέω γιατί δεν βάζουμε και τα 10; Μου εξηγούσε γιατί, αλλά εγώ δεν καταλάβαινα ποτέ. Εν πάση περιπτώσει, μου έβγαζε κάθε εβδομάδα 50-60 χιλιάδες δραχμές με τα 2. Και μου έλεγε “ξέρεις πολλές δουλειές που να σου δίνουν 50 χιλιάδες την εβδομάδα;”. Μα γιατί δεν τα παίζουμε όλα; Εγώ εκεί, κολλημένος.

Κάποια στιγμή μου είπε “από εδώ και πέρα δεν είναι χρηματιστήριο αυτό, είναι τζόγος. Δεν μπορώ εγώ, τα λεφτά που εσύ δουλεύεις και ιδρώνεις για να τα βγάζεις να τα ρίχνω ζαριά. Άμα θες να τα ρίξεις ζαριές, κάνε το μόνος σου” και μου τα έδωσε όλα πίσω. Τα παίρνω εγώ και τα πάω σε έναν άλλον κολλητό, σε τρεις μέρες τελειώσανε και ησύχασα», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Σωτήρης Καλυβάτσης: Σύντομο βιογραφικό

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου του 1969 και είναι παρουσιαστής και ηθοποιός. Στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό έγινε γνωστός στα μέσα της δεκαετίας του ’90 με την εκπομπή «Κομφούζιο» που αρχικά έπαιζε στην ΕΤ-3 και στη συνέχεια στο STAR. Συμπαρουσιαστές του ήταν ο Αντώνης Κανάκης και ο Αντώνης Παραράς.

Δυστυχώς, ο δεύτερος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και έτσι η εκπομπή μετονομάστηκε σε Α.Μ.Α.Ν (Αντώνη Μας Αφησες Νωρίς). Έπειτα, πιο πρόσφατα, ήρθε το Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1 που σημείωσε εξαιρετική επιτυχία αλλά ο Σωτήρης Καλυβάτσης κάποια στιγμή αποχώρησε οριστικά από την εκπομπή. Έκτοτε πρωταγωνιστεί σε επιθεωρήσεις και μουσικοθεατρικές παραστάσεις κυρίως ενώ έχει παρουσιάσει και ψυχαγωγικές εκπομπές όπως το Bellas TV και τηλεπαιχνίδια όπως το Fatus Olus. Στον κινηματογράφο, τον έχουμε απολαύσει στις ταινίες Στάκαμαν (2000) και Νήσος 2 (2011).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments