Αθλητισμός

Τάσος Μπακασέτας: Η νοσταλγία στην ΑΕΚ και οι πιθανότητες επιστροφής

Τάσος Μπακασέτας: Η νοσταλγία στην ΑΕΚ και οι πιθανότητες επιστροφής
Τάσος Μπακασέτας: Το όνομα του Έλληνα άσου και το ενδεχόμενο επιστροφής του ακούγεται αρκετά στις τάξεις της ΑΕΚ.

Τάσος Μπακασέτας: Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αποχώρησε το καλοκαίρι από την ΑΕΚ μετά από μια τριετία στους «κιτρινόμαυρους», με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 2017-18, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιστροφής της «Ένωσης» στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 1994. Ο Τάσος Μπακασέτας αποκτήθηκε από την Αλάνιασπορ έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.

Εκεί, ο Έλληνας άσος μετράει ήδη 4 γκολ και 4 ασίστ σε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όντας ένας από τους βασικούς λόγος της καλής πορείας της Αλάνιασπορ μέχρι στιγμής. Ήδη μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Sportday», στις τάξεις της ΑΕΚ έχουν μετανιώσει για το γεγονός ότι άφησαν τον Μπακασέτα να φύγει το καλοκαίρι.

Μάλιστα, το ενδεχόμενο επιστροφής του άρχισε ήδη να συζητείται εντός κι εκτός Σπατών, αν και με τα σημερινά δεδομένα η υπόθεση μοιάζει με απλό όνειρο. Είναι αρκετοί εκείνοι που θεωρούν επιβεβλημένο το να γυρίσει στην ομάδα της καρδιάς του. Ο ίδιος φέρεται να έχει βρει την υγεία του στην Αλάνια, αλλά από την άλλη το ενδεχόμενο επιστροφής του τη δεδομένη χρονική στιγμή στην ΑΕΚ δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Λισάντρο Σεμέδο: Έχει «γυαλίσει» σε αρκετές ομάδες, κλειδί ο ΟΦΗ

Ο Πορτογάλος επιθετικός πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα του ΟΦΗ, όντας ένας εκ των πρωταγωνιστών της εντυπωσιακής πορείας των Κρητικών, οι οποίοι βρίσκονται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Ήδη μετράει 6 γκολ και 2 ασίστ σε 12 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, έχοντας κεντρίσει το ενδιαφέρον των «μεγάλων» του ελληνικού πρωταθλήματος και κυρίως του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Ο Σεμέντο αγωνίζεται δανεικός από τη Φορτούνα Σιτάρντ στους Κρητικούς και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Οι άνθρωποι της «Ένωσης» είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν ιδίοις όμμασι στην αναμέτρηση τους κόντρα στον ΟΦΗ, όπου ο Πορτογάλος επιθετικός μάλιστα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, «βυθίζοντας» ακόμα περισσότερο την ΑΕΚ. Ήδη οι «κιτρινόμαυροι» και ο Ολυμπιακός έχουν κάνει μια πρώτη διερευνητική επαφή με τη Φορτούνα Σιτάρντ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sportime», με την ολλανδική ομάδα να ξεκινάει τις απαιτήσεις της από τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Άλλωστε, εφόσον ανέστησαν ένα «καμένο» χαρτί, θα κοιτάξουν να το μοσχοπουλήσουν στην αγορά που διαπρέπει, δηλαδή στην Ελλάδα.

Το «κλειδί» στη συγκεκριμένη υπόθεση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι η οψιόν αγοράς που έχει ο ΟΦΗ στο συμβόλαιο του παίκτη. Οι Κρητικοί μπορούν να δώσουν το καλοκαίρι 1,5 εκατομμύριο ευρώ και να τον αποκτήσουν, χρήματα όμως που δύσκολα θα διαθέσουν. Το θέμα είναι πως μέσω αυτής, μπορεί ο Σεμέντο να αγοραστεί «κοψοχρονιά», σε σχέση με τις απαιτήσεις της Φορτούνα. Παράλληλα, το πρόβλημα για τις υπόλοιπες ομάδες είναι το… καπέλο που θα χρεώσει ο ΟΦΗ για την αβαρία. Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες αυτό έφτανε τις 500.000, ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν μπορεί να φτάσει μέχρι και το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments