Αθλητισμός

Τσούμπα Άκπομ: Αυξάνονται οι μνηστήρες για τον φορ του ΠΑΟΚ

Τσούμπα Άκπομ: Αυξάνονται οι μνηστήρες για τον φορ του ΠΑΟΚ
Τσούμπα Άκπομ: Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, προστέθηκε νέος ενδιαφερόμενος για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Τσούμπα Άκπομ: Ο Άγγλος φορ φέτος δεν αγωνίζεται όσο θα ήθελε στον ΠΑΟΚ. Μετά από την εξαιρετική περυσινή χρονιά ο 24χρονος φορ βιώνει περίοδο αμφισβήτησης. Ο Κάρολ Σβιντέρσκι του έχει “κλέψει” τη θέση του επιθετικού στη βασική ενδεκάδα του Δικεφάλου του Βορρά, με τον Πολωνό να αποτελεί βασική επιλογή του προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά», Αμπέλ Φερέιρα.

Η εξέλιξη αυτή έχει βάλει σε σκέψεις τον Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος παρά τον παραγκωνισμό του βλέπει ότι ακόμα “περνάει η φουρνιά του”, με το μπραντ που έχει δημιουργήσει να μην επηρεάζεται, καθώς όλο και περισσότερες ομάδες εξετάζουν την απόκτησή του. Μετά το έντονο ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ, και σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας Calciomercato.it, η Σαμπντόρια ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, θέλοντας να δώσει λύσεις επιθετικά στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Ιταλοί, ο Άκπομ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ιταλικών συλλόγων όπως η Βερόνα ενώ στο «χορό» των δημοσιευμάτων πρόσφατα μπήκαν και ομάδες από την Τουρκία. Η επιστροφή στην Αγγλία, ωστόσο, έχει τον πρώτο λόγο για εκείνον αν αναλογιστεί κανείς πως εκεί μεγάλωσε και από εκεί πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητες να τον δει κανείς στην Serie A δεν είναι πολλές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments