Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Δουλεμένο στην προπόνηση το γκολ στο Φάληρο

ΠΑΟΚ: Δουλεμένο στην προπόνηση το γκολ στο Φάληρο
ΠΑΟΚ: Μόνο τυχαίο δεν ήταν το γκολ που πέτυχαν οι πρωταθλητές κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ: Ο Άμπελ Φερέιρα βρίσκεται λίγους μήνες στην ομάδα. Ο έμπειρος τεχνικός είναι μια από τις μεγάλες ελπίδες της νέας σχολής προπονητών από την Πορτογαλία. Μπορεί πριν από λίγο καιρό να δέχτηκε έντονη κριτική, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν είναι δουλεμένη. Αυτό φαίνεται από τις συνεργασίες και τους αυτοματισμούς που βγάζουν οι πρωταθλητές.

Το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ ο ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι ο ορισμός του… «δουλεμένο στην προπόνηση», με τους Πορτογάλους να υμνούν τον Αμπέλ Φερέιρα και τη Record να παρουσιάζει τα αγωνιστικά ντοκουμέντα. Όπως μπορείτε να δείτε στο χαρακτηριστικό video, το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ με τον Σβέριρ Ίνγκασον στο χθεσινό (Κυριακή – 1/12) παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ απέναντι στον Ολυμπιακό, προήλθε από μια φάση, η οποία δουλεύεται απόλυτα στις προπονήσεις του Δικεφάλου.

Από εκτέλεση φάουλ του Μίσιτς, ο Ίνγκασον έπιασε την κεφαλιά, ο Σα δεν απομάκρυνε σωστά και με δεύτερη προσπάθεια ο αμυντικός των «ασπρόμαυρων» άνοιξε το σκορ με πλασέ στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης.

Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό video:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments