Lifestyle

Αυτή είναι η στιχουργός για να “αμαρτήσεις” [pics&vid]

Αυτή είναι η στιχουργός για να “αμαρτήσεις” [pics&vid]
Θα μπορούσε να είναι μοντέλο, αφού διαθέτει τα ανάλογα προσόντα. Όμως προτιμά να γράφει στίχους και να παίζει μουσική.

Η Τζένη Τσικοπούλου είναι η στιχουργός πίσω από το σουξέ της εποχής “Αμαρτίες», που ερμηνεύει η Λένα Ζευγαρά και γίνλεται χαμός σε νυχτερινά κέντρα και clubs. «Αμάρτησε μαζί μου κι έλα, έλα, έλα, έλα, έλα, έλα να με τρελάνεις» τραγουδούν τα πλήθη στο κατάμεστο Tokyo, στο Γκάζι, όπου εμφανίζεται η δημοφιλής ερμηνεύτρια, η οποία έχει στο ρεπερτόριό της κι άλλες μεγάλες επιτυχίες με την υπογραφή της sexy στιχουργού και του Μιχάλη Τουρατζίδη.

H  Jenny Tsiko, όπως είναι γνωστή καλλιτεχνικά, η Τζένη Τσικοπούλου, έχει συνεργαστεί με τον  Βασίλη Καρρά, αλλά και με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες, όπως με τον Γιώργο Τσαλίκη  τον Σάκη Αρσενίου και τον Κωνσταντίνο Νάζη.

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά, βέβαια, πέρα από το να γράφει στίχους, «σαρώνει» και στα clubs ως DJ, με πολλά sets που παρουσιάζει ανά την Ελλάδα να είναι sold out! Όσο για το προφίλ της στο Instagram, όπως λέει και το μεγάλο της σουξέ, είναι σκέτη… αμαρτία. Σε πολλά από το «κλικ» που έχει αναρτήσει, ποζάρει με sexy διάθεση, ανεβάζοντας στα ύψη την αδρεναλίνη των followers της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments