Πολιτική

Παύλος Πολάκης κατά Νίκου Γεωργιάδη: «Είσαι ένα βδέλυγμα του ανθρώπινου είδους»

Παύλος Πολάκης κατά Νίκου Γεωργιάδη: «Είσαι ένα βδέλυγμα του ανθρώπινου είδους»
Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επιτέθηκε στον Νίκο Γεωργιάδη.

Παύλος Πολάκης: Στις 2/12 ο Νίκος Γεωργιάδης απαλλάχθηκε οριστικά από την κατηγορία της ασέλγειας σε ανήλικο. Αυτό συνέβη γιατί το αδίκημα παραγράφηκε. Η απόφαση προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια. Ακόμα και η εισαγγελέας της υπόθεσης εξέφρασε τη δυσαρέσκιά της για την εξέλιξη αυτή. «Δυστυχώς θα πρέπει να γίνει δεκτή η ένσταση παραγραφής.

Ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει το νόμο, ακόμα και αν προκαλείται στους πολίτες το ερώτημα πως μπορεί με το νέο Ποινικό Κώδικα να θεωρεί ήσσονος σημασία και να προγράφει, όλα τα πλημμελήματα ακόμα και αυτά που έχουν τελεστεί σε βάρος ανηλίκων» ανέφερε στην αγόρευσή της, προσθέτοντας ότι θα έπρεπε να απορριφθεί η δεύτερη ένσταση που ζήτησε η υπεράσπιση του κατηγορουμένου περί απαραδέκτου της ποινικής δίωξης.

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες στον χώρο της αντιπολίτευσης καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Νίκος Γεωργιάδης είναι πρώην βουλευτής και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Παύλος Πολάκης με τοποθέτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook μίλησε με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον Νίκο Γεωργιάδη. Συγκεκριμένα τον χαρακτήρισε “ένα βδέλυγμα του ανθρώπινου είδους”. Παράλληλα ο πρώην υφυπουργός τονίζει ότι το άρθρο που έφερε την αθόωση του Γεωργιάδη έχει αναθεωρηθεί επί Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ!!!!!!!! Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ είχαμε καταψηφίσει!!!Αυτή η “παραγραφή” θα περάσει στις ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ της ελληνικής Δικαιοσύνης και των ποινικών της κωδίκων!!!!!ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ ,ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ .Ο εισαγγελέας του Αρείου πάγου, ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτή την προσβολή του κοινού περί δικαίου αισθήματος;;;;

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ!!!!!!!!Εμεις ως ΣΥΡΙΖΑ ειχαμε…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Montag, 2. Dezember 2019

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments