Ελλάδα

Λαϊκό λαχείο: Δείτε τους τυχερούς λαχνούς της 49ης κλήρωσης

Λαϊκό λαχείο: Δείτε τους τυχερούς λαχνούς της 49ης κλήρωσης
Λαϊκό λαχείο: Από τον έλεγχο του πρωτοκόλλου αδιαθέτων λαχείων διαπιστώθηκε ότι το τυχερό λαχείο έχει πωληθεί.

Λαϊκό λαχείο: Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου 2019, η 49η κλήρωση για το Λαϊκό Λαχείο. Ο τυχερός αριθμός που κληρώθηκε ήταν ο: 28129 – Σειρά: 10 – Στοιχείο: Β.  Από τον έλεγχο του πρωτοκόλλου αδιαθέτων λαχείων διαπιστώθηκε ότι το λαχείο με αριθμό 28129 έχει πωληθεί. Η επιπρόσθετη κλήρωση έφερε τον αριθμό 85.

Ο λαχνός εγγυημένου επάθλου είναι: 56190 σειρά: 7 και κερδίζει το ποσό των 100.000 ευρώ. Από τον έλεγχο του πρωτοκόλλου αδιαθέτων λαχείων διαπιστώθηκε ότι το λαχείο με αριθμό 56190 στην 7 σειρά έχει πωληθεί και κερδίζει το ποσό των 100.000. Ο ίδιος αριθμός σε όλες τις άλλες σειρές κερδίζει 500 ευρώ.

Κατάλογος κερδών:

Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα παιχνίδι ΤΖΑΚ ΠΟΤ, αυτοτελών εβδομαδιαίων κληρώσεων που διεξάγονται κάθε Τρίτη.

Κάθε λαχείο είναι ξεχωριστό και διαφοροποιείται με βάση 3 στοιχεία:

  • Την σειρά
  • Τον αριθμό
  • Και το στοιχείο

Το λαϊκό λαχείο μπορείς να το αγοράσεις σε 5άδα αξίας 10€, αλλά και σε μεμονωμένα τεμάχια αξίας 2 ευρώ το κάθε ένα (1/5). Στην κλήρωση της Τρίτης, προκύπτει ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΧΝΟΣ. Ένα συγκεκριμένο τεμάχιο, που έχει την ίδια σειρά, τον ίδιο αριθμό και το ίδιο γράμμα είναι το νικητήριο. Δηλαδή, μόνο με 2 ευρώ μπορείς να κερδίσεις τον Μεγάλο Λαχνό!

Κάθε φορά που δεν βρίσκεται νικητής, το ποσό του ΤΖΑΚΠΟΤ μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση. Εάν δεν υπάρχει ΤΖΑΚΠΟΤ, δηλαδή όταν ο Μεγάλος Λαχνός κληρωθεί σε τεμάχιο που έχει πωληθεί, τότε ο Μεγάλος Λαχνός της κλήρωσης χρηματοδοτείται με επιπλέον κέρδη μέσω μιας πρόσθετης κλήρωσης. Στην πρόσθετη κλήρωση προκύπτουν 2 αριθμοί. Αν οι αριθμοί αυτοί είναι ακριβώς ίδιοι με τους δύο τελευταίους αριθμούς του νικητήριου αριθμού (πχ 02), τότε 1.000.000€ προστίθενται στο Μεγάλο Λαχνό!

Κατάλογος κερδών

Μετά από κάθε κλήρωση προκύπτει ένας κατάλογος κερδών, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε αυτή την ιστοσελίδα (στον τομέα κληρώσεις), σε όλα τα σημεία πώλησης και στους λαχειοπώλες που κυκλοφορούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments