Lifestyle

Γιώτα Ρεγγίνα: Μια… θεολόγος για την “πίστα”

Γιώτα Ρεγγίνα: Μια… θεολόγος για την “πίστα”
Γιώτα Ρεγγίνα: Ήδη κυκλοφορεί το πρώτο της τραγούδι, ενώ παράλληλα σπουδάζει θεολογία, λογικά για να συνηθίσει τα "ο Χριστός και η Παναγία" των αντρών όταν την βλέπουν.

Γιώτα Ρεγγίνα: Η Γιώτα σπουδάζει Θεολογία στο ΑΠΘ, ενώ εμφανίζεται σε κέντρο της Βέροιας, κυκλοφορώντας παράλληλα το νέο της τραγούδι. Η καταγωγή της είναι από τα Γιάννενα, αλλά τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Αυτή την εποχή εμφανίζεται στο Voice της Βέροιας κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Από μικρή λάτρευε τη μουσική, γιαυτό και όταν πέρασε στο ΑΠΘ δεν την παράτησε και συνέχισε σε διάφορες μπάντες μέχρι να μπει στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού.

Επίσης, κατά καιρούς τρελαίνει το Instagram με τις φωτογραφίες της στο οποίο έχει 28.9Κ followers.

Η Γιώτα θέλει μια επιτυχημένη καριέρα γεμάτη αξιόλογες συνεργασίες με καλλιτέχνες και συνθέτες, αλλά και όμορφα τραγούδια που να μιλούν… στην ψυχή. Η κακή της συνήθεια είναι ότι τρώει πολλά γλυκά και δε μπορεί να το ελέγξει με τίποτα. Πάντως, το δυνατό της σημείο είναι το χιούμορ και ο ατακαδόρικος λόγος της. Το ιδανικό αρσενικό για αυτήν πρέπει να έχει επιβλητική προσωπικότητα, με χιούμορ. Θέλει να τον θαυμάζει και να τη μαγνητίζει. Δεν πιστεύει όμως ότι βρίσκεις εύκολα τέτοια αρσενικά. Καιρός να τη διαψεύσετε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments