Video

Αποχώρηση GNTM: Εκτός διαγωνισμού η Ελευθερία Καρναβά

Αποχώρηση GNTM: Εκτός διαγωνισμού η Ελευθερία Καρναβά
Αποχώρηση GNTM: Οριστικά την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας είδε χθες βράδυ η Ελευθερία Καρναβά αποχωρώντας για δεύτερη και τελευταία φορά από τα πλατό.

Αποχώρηση GNTM: Στο χθεσινό επεισόδιο, Άννα, Κωνσταντίνα και Ελευθερία ήταν οι τρεις παίκτριες που μπήκαν στη διαδικασία αποχώρησης, αφού είχαν το χειρότερο «κλικ» στη δοκιμασία «Girls power», όπου φωτογραφήθηκαν με παλιότερα μοντέλα.

Παρότι ήταν μία από τις τρεις παίκτριες που την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στο παιχνίδι, η Ελευθερία είχε και πάλι τη χειρότερη φωτογραφία με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για δεύτερη φορά! Το μοντέλο που συζητήθηκε από την πρώτη audition κερδίζοντας το golden pass, φωτογραφήθηκε με την Ελένη Ασημάκη, που δεν μπήκε στο παιχνίδι λόγω προβλήματος υγείας, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. «Σου έκλεψε την παράσταση η Ελένη» σχολίασαν σχεδόν με μια φωνή οι κριτές για τη φωτογραφία της.

«Οι φωτογραφίες σου ήταν πολύ αδύναμες» είπε στο wannabe μοντέλο η Βίκυ Καγιά, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να της λέει ότι η ίδια είναι που κρατάει τον εαυτό της πίσω!

Η Άννα Μαρία σχολίασε ότι η φίλη της θα της λείψει πάρα πολύ, με την Ελευθερία να λέει με δάκρυα στα μάτια ότι κρατάει τις πολύ καλές φιλίες που έκανε μέσα στο παιχνίδι. Έχουν απομείνει πλέον εννιά διαγωνιζόμενες, οι οποίες από εδώ και στο εξής αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη για την ανάδειξη της κορυφαίας, την ανάδειξη του νέου top model.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την αποχώρηση της Ελευθερίας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments