Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Στο στόχαστρο της Ρέιντζερς

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Στο στόχαστρο της Ρέιντζερς
Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός καθημερινά προσελκύει ολοένα και περισσότερους μνηστήρες, κάνοντας παράλληλα το έργο του Ολυμπιακού στο να τον διατηρήσει στις τάξεις του αρκετά δύσκολο.

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Ο 23χρονος αμυντικός έχει καταφέρει με σταθερά βήματα να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Από τη μέρα που ο Πέδρο Μαρτίνς τον εμπιστεύτηκε δίνοντάς του φανέλα βασικού, εκείνος δεν έχει σταματήσει να ανεβαίνει αγωνιστικά, έχοντας μετατραπεί μέσα σε λίγους μήνες ως μία από τις σημαντικότερες μονάδες των “Ερυθρόλευκων”.

Το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγοι οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι που χτυπούν δειλά δειλά την πόρτα των Πειραιωτών δείχνοντας το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Ομάδες από τα προηγμένα πρωταθλήματα παρελαύνουν στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” προκειμένου να δουν από κοντά τον ταλαντούχο άσσο. Τις τελευταίες ώρες, πληροφορίες από τη Μεγάλη Βρετανία αναφέρουν πως στο… κόλπο για την απόκτηση του Τσιμίκα μπαίνει και η Ρέιντζερς.

Η ομάδα από τη Σκωτία όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ προτίθεται να προσφέρει περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ, νούμερο που στον Ολυμπιακό πιθανότατα να μην μπουν καν στην διαδικασία να αξιολογήσουν, μιας και από τη διοίκηση διαρρέεται πως ο ποδοσφαιριστής θα παραχωρηθεί μονάχα αν στα γραφεία φθάσει πρόταση που να ξεπερνά τα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας πραγματοποιεί γεμάτη σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού έχοντας με τις επιδόσεις του να του δίνουν και το εισιτήριο για μια θέση στις κλήσεις της εθνικής ομάδας και του ομοσπονδιακού τεχνικού Τζον Φαν’τ Σιπ, με τον Ολλανδό να δείχνει εξίσου με τον Μαρτίνς την εμπιστοσύνη του στον νεαρό άσσο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments