Αθλητισμός

Μπρούνο: Ενεργοποιείται ο Βραζιλιάνος άσσος του Ολυμπιακού

Μπρούνο: Ενεργοποιείται ο Βραζιλιάνος άσσος του Ολυμπιακού
Μπρούνο: Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο εντάσσοντας σε αυτά το όνομα του Μπρούνο, με τον Βραζιλιάνο άσσο όχι μόνο να επιστρέφει στη δράση αλλά να προορίζεται και για βασικός.

Μπρούνο: Από “φευγάτος”… βασικός ο Βραζιλιάνος μέσος. Αυτό προκύπτει από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ενεργοποιήσει τον παίκτη ρίχνοντάς τον στη μάχη του Σαββάτου και την αναμέτρηση των Πειραιωτών στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα την επόμενη εβδομάδα για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μέσα στις αλλαγές που ετοιμάζεται φαίνεται πως βρίσκεται και ο Μπρούνο, με τον 25χρονο να επιστρέφει στη δράση μετά από απουσία μηνών. Πιο συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι κόντρα στην Μπασακσεχίρ το καλοκαίρι όταν ο Ολυμπιακός κατάφερε να προκριθεί έναντι των Τούρκων στα πλέι οφς του Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετωπίζοντας μετά την Κράσνονταρ.

Σε εκείνο το παιχνίδι ο Βραζιλιάνος είχε υποπέσει σε σοβαρά λάθη, με το τεχνικό τιμ να τον βάζει στο… ψυγείο, καθώς τα ατοπήματα του λίγο έλειψαν να στοιχίσουν τη πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί η φήμη πως ο ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο, αποχωρώντας είτε ως δανεικός είτε ως ελεύθερος. Με την κίνηση αυτή και τη χρησιμοποίηση του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Πέδρο Μαρτίνς ίσως να δίνει στον Βραζιλιάνο μια τελευταία ευκαιρία πριν προβεί στην τελική απόφαση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments