Αθλητισμός

Premier League: Χαμένος στο Ολντ Τράφορντ ο Μουρίνιο – Ασταμάτητη η Λίβερπουλ [vid]

Premier League: Χαμένος στο Ολντ Τράφορντ ο Μουρίνιο – Ασταμάτητη η Λίβερπουλ [vid]
Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο με 2-1 και ανέβηκε στην 6η θέση της Premier League. Η Λίβερπουλ διέλυσε την Εβερτον (5-2) και δείχνει να μην έχει αντίπαλο φέτος στο νησί.

Premier League: Μετά από δύο ισοπαλίες στην Αγγία και μία ήττα στο Europa League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επιβλήθηκε με 2-1 της Τότεναμ, υποχρεώνοντας τους Λονδρέζους στην πρώτη τους ήττα επί ημερών του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο τους.

Το σκορ για τη Γιουνάιτεντ άνοιξε ο Ράσφορντ στο 6′ με δυνατό μακρινό σουτ, αλλά η απάντηση ήρθε από την Τότεναμ στο 39′ με τον Ντέλε Άλι. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Ράσφορντ (και πάλι), με εκτέλεση πέναλτι, δίνοντας στη Γιουνάιτεντ μία σπουδαία νίκη.

Τα highlights του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ:

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Λίβερπουλ να πετύχει την 14η νίκη της στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά με 5-2 επί της Έβερτον στο παραδοσιακό ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ και να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της (+8 από την Λέστερ και +11 από την Μάντσεστερ Σίτι).

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ ήταν άκρως αποτελεσματικοί στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο πέτυχαν και τα 4 γκολ, αλλά εμφάνισαν ξανά κάποια αμυντικά προβλήματα που εκμεταλλεύτηκαν οι «εφοπλιστές» και πέτυχαν δύο τέρματα. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ, είχε δύο ασίστ, ενώ έχασε και δύο απίστευτες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά για να διευρύνει το σκορ. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα προσπάθησε, αλλά έφυγε χωρίς βαθμό από το Ανφιλντ και παρέμεινε σε δυσχερέστατη θέση στη βαθμολογία (18η με 14 βαθμούς).

Η Λέστερ συνέχισε την φρενήρη πορεία της και με το 2-0 επί της Γουότφορντ στο «Κινγκ Πάουερ» εδραιώθηκε στην δεύτερη θέση της κατάταξης, αφήνοντας στην τρίτη την Μάντσεστερ Σίτι, που χθες δε συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Μπέρνλι. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν… αστειευόταν στο «Turf Moor» και πραγματοποιώντας μια εμφάνιση αντάξια των όσων μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, επικράτησε 4-1 της Μπέρνλι για την 15η αγωνιστική της Premier League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments