Αθλητισμός

Σπύρος Ρισβάνης: Φέρνει ξανά στο προσκήνιο την περίπτωση του ο Ίβιτς

Σπύρος Ρισβάνης: Φέρνει ξανά στο προσκήνιο την περίπτωση του ο Ίβιτς
Σπύρος Ρισβάνης: Ο Ίλια Ίβιτς φέρεται να εξετάζει ξανά την περίπτωση του έμπειρου στοπερ.

Σπύρος Ρισβάνης: Τα τελευταία 24ωρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν επικεντρωθεί στην εύρεση προπονητή. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι “κιτρινόμαυροι” είναι κοντά σε συμφωνία με τον Λεονίντ Σλούτσκι. Ωστόσο δεν είναι μόνο η απόκτηση τεχνικού που βρίσκεται στην ατζέντα του Ίλια Ίβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει ήδη κάνει μεταγραφική προεργασία.

Η θέση που “φωνάζει” για ενίσχυση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Η ΑΕΚ έχει εξετάσει πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Μια από αυτές είναι ο Σπύρος Ρισβάνης που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον Ατρόμητο. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το σενάριο έπαιξε πριν από λίγο καιρό,αλλά είχε διαψευστεί από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Ξανά στη λίστα ο Ρισβάνης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η επιλογή του Ρισβάνη δεν έχει “καεί” εντελώς για την ΑΕΚ. Ο παίκτης αρέσει στον Ίλια Ίβιτς, αλλά η απόκτηση του δεν είναι καθόλου εύκολη. Αρχικά το πρόβλημα είναι στο μπάτζετ που έχει διαθέσιμο ο Ίλια Ίβιτς. Στην ΑΕΚ υπάρχουν ήδη οι Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου που έχουν μεγάλα συμβόλαια.

Την ίδια ώρα η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν έχει πολλές ευκαιρίες. Αν μια ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη για παίκτη που έχει συμβόλαιο θα πρέπει να τον πληρώσει καλά. Από την πλευρά του ο Ίλια Ίβιτς θα ρωτήσει τον Ατρόμητο για την τιμή του ποδοσφαιριστή προκειμένου να μάθει ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης και να πράξει αναλόγως.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments