Ελλάδα

Φωτιά τώρα στη Λεωφόρο Συγγρού

Φωτιά τώρα στη Λεωφόρο Συγγρού
Φωτιά τώρα: Συναγερμός έχει σημάνει στις πυροσβεστικές αρχές, καθώς φωτιά έχει ξεσπάσει σε ξενοδοχείο επί της Λεωφόρου Συγγρού.

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο “Athenaeum Palace” επί της Λεωφόρου Συγγρού. Στο σημείο έχουν σπεύσει οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθώντας να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα.

Τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε στον 6ο όροφο και τελευταίο του ξενοδοχείου, ενώ υπάρχουν αρκετοί εγκλωβισμένοι που έχουν βγει στα μπαλκόνια. Γυναίκα εγκλωβισμένη στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου ζητάει για βοήθεια, ενώ δυνάμεις της Πυροσβεστικής ανεβάζει σκάλα για να την απεγκλωβίζουν.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν δύο ανθρώπους, κάτι που σημαίνει πως πλέον δεν κινδυνεύει κανενός η ζωή.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως μία γυναίκα έχει πολλαπλά εγκαύματα σε σώμα και πρόσωπο, ενώ πέντε ακόμη από τα άτομα που κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από το ξενοδοχείο έχουν διαγνωσθεί με αναπνευστικά προβλήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments