Αθλητισμός

Βασίλης Σπανούλης: Έφυγε αγκαλιά με τον Πιτίνο μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός [pic]

Βασίλης Σπανούλης: Έφυγε αγκαλιά με τον Πιτίνο μετά το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός [pic]
Βασίλης Σπανούλης: Ο Ρικ Πιτίνο και ο αρχηγός του Ολυμπιακού αγκαλιάστηκαν κατά την αποχώρηση των δυο ομάδων προς τα αποδυτήρια.

Βασίλης Σπανούλης: Το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για την Euroleague έληξε με νικητές τους Πρασίνους, χάρη στη μυθική εμφάνιση του Ταϊρίς Ράις, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας με 41 πόντους και ισοφάρισε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία της EuroLeague. Ο αγώνας τελείωσε 99-93 μετά από παράταση με τους δύο αιωνίους να προσφέρουν τρομερά στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Δευτερόλεπτα μετά το τέλος του ντέρμπι, οι Ρικ Πιτίνο και Βασίλης Σπανούλης χάρισαν ακόμη ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο. Στο δρόμο τους προς τα αποδυτήρια, μετά το φινάλε του απίθανου αγώνα, οι δύο άνδρες κατευθύνθηκαν παρέα και μάλιστα αγκαλιασμένοι. Πρόκειται ασφαλώς για ένα στιγμιότυπο που δείχνει ότι αντιπαλότητα περιορίζεται μόνο στα 40′ των αγώνων.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Ρίκ Πιτίνο: Θαυμάζω τον Σπανούλη

Ο Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε μετά την νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ κόντρα στον Ολυμπιακό και αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη. «Δεν μπορείς να έχεις μια σπουδαία κόντρα χωρίς να σέβεσαι τον αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός έχει τον σεβασμό μου. Θαυμάζω τον Σπανούλη για τον τρόπο που παίζει μετά την εγχείρηση. Ο θυμός και η οργή είναι τα χειρότερα σε τέτοια ματς.

Περπατάω στην Κηφισιά και ένας φίλος του Ολυμπιακού με σταμάτησε και μου ζήτησε να βγάλουμε μια φωτογραφία. Ξαφνικά ένας άνθρωπος από το μαγαζί έλεγε να μην βγάλουμε γιατί ήμουν προπονητής του Παναθηναϊκού. Τελικά του είπα να έρθει και αυτός για να βγάλουμε όλοι μαζί φωτογραφία. Αυτή είναι μια πραγματική ιστορία που έζησα», ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments