Ελλάδα

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Στον εισαγγελέα 12 άτομα για τα χθεσινά επεισόδια στην Αθήνα

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Στον εισαγγελέα 12 άτομα για τα χθεσινά επεισόδια στην Αθήνα
Επέτειος Γρηγορόπουλου: Προσήχθησαν ακόμα 48 άτομα, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα.

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Στον εισαγγελέα οδηγούνται αυτή την ώρα 12 άτομα που συνελήφθησαν από την Αστυνομία, κατά την διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στα Εξάρχεια, μετά την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Επίσης προσήχθησαν ακόμη 48 άτομα, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα.

Συλλήψεις και προσαγωγές σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη στις πορείες για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου

Τουλάχιστον εξήντα άτομα προσήχθησαν συνολικά το βράδυ της Παρασκευής από την Αστυνομία κατά την διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια, μετά την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Συλλήψεις και προσαγωγές έγιναν επίσης στην Πάτρα και στην Θεσσαλονίκη.

Στην Πάτρα έγιναν 19 προσαγωγές, εκ των οποίων έγιναν συλλήψεις μέχρι στιγμής επτά και τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί· στη Θεσσαλονίκη προσήχθησαν οκτώ άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν δύο. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ επισημαίνεται ότι οι χθεσινές προγραμματισμένες εκδηλώσεις και πορείες στη μνήμη του Α. Γρηγορόπουλου, σε διάφορες πόλεις της χώρας, εξελίχθηκαν «χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα».

«Από τις αστυνομικές δυνάμεις αντιμετωπίστηκαν άμεσα ομάδες ατόμων, που επιχείρησαν να προβούν σε έκνομες ενέργειες και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών με ρίψη μολότοφ και άλλων αντικειμένων», προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments