Video

Τρομακτικό ατύχημα: Ακροβάτης έπεσε από τα 7,5 μέτρα – Κινδυνεύει να μην περπατήσει ξανά [vid]

Τρομακτικό ατύχημα: Ακροβάτης έπεσε από τα 7,5 μέτρα – Κινδυνεύει να μην περπατήσει ξανά [vid]
Η πτώση είχε ως αποτέλεσμα η ακροβάτης να τραυματιστεί σοβαρά στην σπονδυλική στήλη.

Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που κόντεψε να επιφέρει θάνατο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του 2ου Διεθνούς πρωταθλήματος Air Athletics της Λετονίας, όταν η νεαρή ρωσικής καταγωγής ακροβάτης,  Ευγενία Αζάνοβα, έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Η νεαρή κρεμόταν από ύψος 7,5 μέτρων όταν το σύρμα του εξοπλισμού ασφαλείας έσπασε με αποτέλεσμα να πέσει απότομα πάνω σε ένα στρώμα. Η ατυχής πτώση είχε ως αποτέλεσμα η κοπέλα να υποστεί σοβαρές κακώσεις, ενώ είναι αβέβαιο το κατά πόσο θα μπορέσει ξανά να περπατήσει.

“Δεν αισθάνομαι τα πόδια μου”

«Ο νωτιαίος μυελός μου έχει καταστραφεί. Δεν αισθάνομαι τα πόδια και τα όργανά μου στην περιοχή της λεκάνης ενώ ουρώ με τη βοήθεια καθετήρα. Δεν μπορώ να κουνηθώ. Για μια μακρά περίοδο θα πρέπει να είμαι διαρκώς σε οριζόντια θέση. Η αποκατάσταση θα κρατήσει πολύ”. Ευτυχώς η νεαρή, όπως καταγράφει η Daily Mail δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε παραπάνω επεμβάσεις.

“Πρέπει να αποδεχτούμε ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται πάντα όπως θα θέλαμε. Το πιο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις που δεν μας αρέσουν. Μερικές φορές κλείνω τα μάτια μου και φαντάζομαι πως εκτελώ κανονικά το πρόγραμμά μου σαν να επρόκειτο να το ξανακάνω σύντομα. Θυμάμαι όλες τις νότες της μουσικής, κάθε κίνηση, έμαθα μέχρι και να κουνάω τα δάχτυλα των ποδιών μου στη φαντασία μου”.

Το τρομακτικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments