Αθλητισμός

Φάουστο Τιένθα: Ξένο σώμα στον Παναθηναϊκό

Φάουστο Τιένθα: Ξένο σώμα στον Παναθηναϊκό
Φάουστο Τιένθα: Στις προπονήσεις ο Ισπανός δεν κάνει όσα θα ήθελε ο Γιώργος Δώνης.

Φάουστο Τιένθα: Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση χαφ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Γιώργος Δώνης έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Φαούστο δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, καθώς δεν κάνει όσα θα περίμενε. Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι πότε θα ανακοινωθεί το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Ισπανός θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση, αλλά κάτι τέτοια φαντάζει απίθανο. Ο Φαούστο αγωνίστηκε ματς με την Παναχαϊκή για να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής, αλλά πέρασε εντελώς απαρατήρητος. Με τον Αλεξανδρόπουλο τραυματία και τον Κουρμπέλη τιμωρημένο, ο Φαούστο δεν κατάφερε να μπει καν στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Βόλο.

Ο προπονητής του επιλέγει να μην έχει χαφ στον πάγκο από το να τον πάρει. Κοινώς λειτουργεί σαν να μην υπάρχει ο Φάουστο. Στις προπονήσεις ο Ισπανός δεν κάνει όσα θα ήθελε ο Γιώργος Δώνης, κάτι που έχει σημειώσει και δημοσίως ο 51χρονος προπονητής. Αυτή τη στιγμή το θέμα στα χαφ ίσως να είναι το μεγαλύτερο όλων στο «τριφύλλι» και γι’ αυτό η αναζήτηση για παίκτες έχει ξεκινήσει. Γιατί άπαντες έχουν καταλάβει πως το δίδυμο των Δώνη – Κουρμπέλη δεν μπορεί να βγάλει μόνο του μία χρονιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments