Αθλητισμός

Άαρον Τζάκσον: Ο Αμερικανός “αυτοπροτάθηκε” στον Παναθηναϊκό

Άαρον Τζάκσον: Ο Αμερικανός “αυτοπροτάθηκε” στον Παναθηναϊκό
Άαρον Τζάκσον: Η επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στους "Πράσινους" δεν αποκλείεται να πυροδοτήσει και προσθήκη στο ρόστερ, με τον Αμερικανό γκαρντ να φαντάζει ως ιδανική επιλογή.

Άαρον Τζάκσον: Το πλούσιο βιογραφικό του Αμερικανού γκαρντ είναι αρκετό για τους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δεν θα έλεγαν όχι σε ενδεχόμενη ερχομό του. Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός βαδίζει στον σωστό δρόμο, με τον Ρικ Πιτίνο να θέλει φέτος να φθάσει στο επόμενο σκαλί με το “Τριφύλλι” που δεν είναι άλλο από την είσοδο της ομάδας στο Final4.

Οι “Πράσινοι” μετά και τη νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό εδραιώνονται στο γκρουπ των ομάδων που στοχεύουν να βρεθούν στα play offs. To ρόστερ της ομάδας του Ρικ Πιτίνο μετά και την επιστροφή του Νίκου Παππά δείχνει να είναι γεμάτο ωστόσο πάντα για το επόμενο βήμα χρειάζεται το κάτι παραπάνω. Ένας παίκτης με εμπειρία στη διοργάνωση πάντα είναι χρήσιμος. Στον Παναθηναϊκό ξέρουν πως μια ακόμη ποιοτική προσθήκη μπορεί να φέρει τον σύλλογο ακόμη πιο κοντά στον στόχο.

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο Άαρον Τζάκσον. Ο Αμερικανός γκαρντ που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στη Κίνα σκέφτεται όλο και περισσότερο την επιστροφή του στην Ευρώπη. Μάλιστα, με tweet στον προσωπικό του λογαριασμό φρόντισε να φουντώσει τα σενάρια που θέλουν τον ίδιο να επιστρέφει στην Ευρωλίγκα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Το ποστ όλο νόημα συνοδευόμενο από βίντεο με τους φίλους του “Τριφυλλιού” στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι αρκετό για να ξεκινήσουν τα σενάρια!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments