Ελλάδα

Μετρό: Καθυστερήσεις στη γραμμή Αγία Μαρίνα – Δουκίσσης Πλακεντίας

Μετρό: Καθυστερήσεις στη γραμμή Αγία Μαρίνα – Δουκίσσης Πλακεντίας
Μετρό: Ταλαιπωρία για πλήθος κόσμου που χρησιμοποιεί το μετρό, καθώς τις τελευταίες ώρες στην "μπλε" γραμμή τα δρομολόγια πραγματοποιούνται με μεγάλη καθυστέρηση λόγω τεχνικού προβλήματος.

Μετρό: Καθυστερήσεις που ταλαιπωρούν χιλιάδες επιβάτες πραγματοποιούνται τις τελευταίες ώρες στη γραμμή 3 του Μετρό. Τα δρομολόγια της γραμμής Αγία Μαρίνα – Δουκίσσης Πλακεντίας πραγματοποιούνται με χαμηλή συχνότητα λόγω τεχνικού προβλήματος, το οποίο για την ώρα δεν έχει αντιμετωπιστεί από τους υπεύθυνους του μετρό.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της ΣΤΑΣΥ, το πρόβλημα σηματοδότησης στο υπόγειο δίκτυο της «μπλε» γραμμής δεν έχει αντιμετωπισθεί για την ώρα συνιστώντας υπομονή στους επιβάτες και όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τη γραμμή 3 του μετρό. Ο προϊστάμενος του γραφείου Τύπου της εταιρείας ΣΤΑΣΥ ΑΕ, Δημήτρης Τσιούφος, εξήγησε με δηλώσεις του στο protothema.gr, πώς όλα τα δρομολόγια πραγματοποιούνται από μια γραμμή, με αποτέλεσμα το ένα τρένο να περιμένει το άλλο προκειμένου να εισέλθει, με αποτέλεσμα πλήθος κόσμου να παραμένει εν αναμονή στη στάση του Μετρό Σύνταγμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments