Διεθνή

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το Χριστουγεννιάτικο της μήνυμα πριν… 62 χρόνια [vid]

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το Χριστουγεννιάτικο της μήνυμα πριν… 62 χρόνια [vid]
Βασίλισσα Ελισάβετ: Μια έκπληξη για τους λάτρεις της μοναρχίας επιφύλασσε ο επίσημος λογαριασμός της Βασιλικής Οικογένειας της Βρετανίας. Η βασίλισσα Ελισάβετ εκφωνεί το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο της μήνυμα 62 χρόνια πριν.

Βασίλισσα Ελισάβετ: 62 ολόκληρα χρόνια πίσω μας γύρισε ο λογαριασμός της Βασιλικής Οικογένειας, όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ το 1957 έκανε την πρώτη της ζωντανή τηλεοπτική χριστουγεννιάτικη ομιλία.

Η Βασίλισσα είναι σήμερα 93 ετών. Το 1952 ήταν 26 ετών και είχε αναγκαστεί να εκφωνήσει την πρώτη χριστουγεννιάτικη ομιλία της, λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της Βασιλιά Γεωργίου του 6ου. Και πέντε χρόνια αργότερα, στα 31 της η Βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε στην τηλεόραση αποκαλώντας την εμφάνισή της ως ορόσημο.

Από την στιγμή που ανέβηκε το συλλεκτικό αυτό βίντεο στο Instagram οι φαν της βασιλικής οικογένειας σχολίαζαν πόσο νέα ήταν η Ελισάβετ η οποία φορούσε στο λαιμό της ένα κολιέ με τρεις σειρές μαργαριτάρια που της είχε κάνει δώρο ο πατέρας της και φοράει μέχρι και σήμερα. Όπως θα δείτε κάθεται δίπλα σε ένα πιάνο με τις φωτογραφίες του Καρόλου και της Άννας.

Αυτό είναι το βίντεο με τη Βασίλισσα Ελισάβετ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments