Αθλητισμός

Ολυμπιακός: «Να το πάρουμε πάνω μας», λένε οι παίκτες

Ολυμπιακός: «Να το πάρουμε πάνω μας», λένε οι παίκτες
Ολυμπιακός: Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δηλώνουν έτοιμοι να το πάρουν πάνω τους ενόψει του δύσκολου προγράμματος.

Ολυμπιακός: Οι στόχοι για τους Πειραιώτες τη φετινή σεζόν είναι ξεκάθαροι. Καλή πορεία στην Ευρώπη και νταμπλ στην Ελλάδα. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη έχουν μπροστά τους έναν “τελικό” με τον Ερυθρό Αστέρα για την πρόκριση στους “32” του Europa League. Μάλιστα, με λίγη τύχη ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να διεκδικεί μαι θέση στους “16” του Champions League.

Τους επόμενους μήνες ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό. Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πολλές κουβέντες στου Ρέντη. Στο επίκεντρο των συζητήσεών έχουν μπει οι ισοπαλίες με Ξάνθη, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ματς τα οποία θεωρούν ότι έπρεπε να τα πάρουν. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν στέκονται σε δικαιολογίες, ούτε αναζητούν άλλοθι. Γνωρίζουν τις ευθύνες τους και το συζητούν μεταξύ τους. «Πρέπει να το πάρουμε πάνω μας», συμφωνούν όλοι.

Έτοιμοι για απαντήσεις οι “ερυθρόλευκοι”

Σκοπός τους είναι να δώσουν τις απαντήσεις τους, όπως έκαναν στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Με τον ίδιο τρόπο θέλουν να προχωρήσουν ως τη διακοπή των Χριστουγέννων. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, στο οποίο η νίκη θα δώσει το εισιτήριο για τους «32» του Europa League. Μετά έπονται τα τρία ματς πρωταθλήματος, με Αστέρα Τρίπολης (εκτός), ΑΕΛ (εντός) και Βόλο (εκτός).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments