Πολιτική

Κλέων Γρηγοριάδης: Ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και φώναξε “παραδίνομαι” [vid]

Κλέων Γρηγοριάδης: Ανέβηκε στο βήμα της Βουλής και φώναξε “παραδίνομαι” [vid]
Κλέων Γρηγοριάδης: Ο Βουλευτής του ΜέΡΑ 25 θέλησε να διαμαρτυρηθεί για την αστυνομική καταστολή φωνάζοντας "παραδίνομαι".

Κλέων Γρηγοριάδης: Με τον δικό του τρόπο σχολίασε τα περιστατικά αστυνομικής βίας ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25. Στη σημερινή ολομέλια της Βουλής ο Κλέων Γρηγοριάδης ανέβηκε στο βήμα και σόκαρε τους συναδέρφους του. Ο ηθοποιός φώναξε “παραδίνομαι” θέλοντας να δείξει με αυτό τον τρόπο την αντίθεση του για όσα διαδραματίστηκαν στα Εξάρχεια μετά την πορεία μνήμης για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο Κλέων Γρηγοριάδης απευθύνθηκε μάλιστα ειδικά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, όπως είπε πριν σηκώσει τα χέρια του σε στάση «παράδοσης», βάζοντάς τα και στο κεφάλι του για να κάνει πιο έντονη την κίνησή του. Μάλιστα, ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25 είπε τη λέξη “παραδίνομαι” επτά φορές. Ξεκίνησε κοιτώντας προς τα κυβερνητικά έδρανα και το πήγε… ρολόι, ενώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜέΡΑ25 τον χειροκροτούσαν.

“Θα σταματούσαν να με χτυπάνε τα ΜΑΤ”

«Έστω ότι ήμουν αντιεξουσιαστής, έστω ότι ήμουν ταραχοποιός, έστω, ακόμα, ότι είχα προβεί εντελώς αχρείαστα και σε κάποιες έκνομες, παράνομες, πράξεις. Ειλικρινά σας ρωτάω όλους, πόσο ειλικρινά πόσο περισσότερο πιστεύετε ότι θα μπορούσα να παραδοθώ ώστε να σταματήσουν επιτέλους να με χτυπάνε οι άνδρες των ΜΑΤ;», είπε ο Κλέων Γρηγοριάδης ξεκινώντας την ομιλία του.

Και συνέχισε λέγοντας πως «δεν μπορεί να φωνάζω παραδίνομαι και να συνεχίζουν να με χτυπούν, να με κλωτσάνε στην κοιλιά, στα γεννητικά όργανα και στο στήθος, όταν είμαι εμφανώς άοπλος και παραδομένος. Γιατί όλη αυτή η αγριότητα. Να τη χαίρεστε, αν είναι αυτή η δημοκρατία σας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments