Πολιτική

Νίνα Κασιμάτη: Χαμός με ένα σχόλιο της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Αντιδράσεις από αστυνομία και Μπογδάνο

Νίνα Κασιμάτη: Χαμός με ένα σχόλιο της Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Αντιδράσεις από αστυνομία και Μπογδάνο
Νίνα Κασιμάτη: Το σχόλιο που έκανε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook προκάλεσε αντιδράσεις από την Αστυνομία και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Νίνα Κασιμάτη: Πριν λίγες μέρες η ΕΡΤ έκανε μια “γκάφα” όταν παρουσίασε στο δελτίο την Ντόρα Μπακογιάννη σαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός έγινε viral, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα γίνει αντικείμενο αντιπαράθεσης. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η εκλεγμένη με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίνα Καιμάτη έκανε ένα σχόλιο κάτω από την φωτογραφία με την γκάφα της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα έγραψε “Η διεύρυνση γκαζώνει, μπάτσοι – γουρούνια – δολοφόνοι». Μάλιστα η κυρία Κασιμάτη επανήλθε με νέο σχόλιο, τονίζοντας ότι αστειευόταν και επιτέθηκε στην «Ομάδα Αλήθειας». «Προφανώς αστειευόμουν, κάνοντας μια επίκαιρη ρίμα αλλά η Ομάδα Αλήθειας καραδοκεί και σε διαλόγους μεταξύ φίλων, ως ρουφιάνοι που είναι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η απάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά

Αυτή η ανάρτηση από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά. «Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αποδείξουμε αν ως επαγγελματίες εργαζόμενοι, και μάλιστα στην Περιφέρεια του Πειραιά που πολιτεύεται η κα Βουλευτής, είμαστε «Γουρούνια και Δολοφόνοι», αυτό άλλωστε απαντάται καθημερινά από το έργο μας, υπηρετώντας και προστατεύοντας τον πολίτη, με υπέρβαση του ωραρίου εργασίας μας, με κίνδυνο της σωματικής μας ακεραιότητας ή και της ζωής μας, με μηδαμινά μέσα, ακόμη και με χρήματα από την τσέπη μας που τα στερούνται οι οικογένειές μας, καθώς επίσης και από τους χιλιάδες τραυματίες και δεκάδες νεκρούς συναδέλφους μας», αναφέρει η ανακοίνωση, καταλήγοντας πως αφήνει «στην κρίση του Ελληνικού Λαού και ιδιαίτερα της Τοπικής Κοινωνίας την κα Βουλευτή.»

Ζήτησε τη διαγραφή της ο Μπογδάνος

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος με ανάρτησή του στο Facebook τοποθετήθηκε επί του θέματος. Μάλιστα έχει κάνει mention στην ανάρτηση τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ερωτάται από εδώ ο Αλέξης Τσίπρας προτού ερωτηθεί και από βήματος ολομελείας. Θα διαγραφεί η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β Πειραιά, κα Νίνα Κασιμάτη, για το σύνθημα «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» που ανήρτησε στο facebook; Εκφράζει το ήθος αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ; Απηχεί το σύνθημα την κομματική αντίληψη;»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments