Αθλητισμός

Ντανιέλ Ποντένσε: Έβαλε από κάτω Σαλάχ, Μανέ και Κριστιάνο στις ντρίπλες

Ντανιέλ Ποντένσε: Έβαλε από κάτω Σαλάχ, Μανέ και Κριστιάνο στις ντρίπλες
Ντανιέλ Ποντένσε: Ο Πορτογάλος παίκτης του Ολυμπιακού βρέθηκε στην τέταρτη θέση στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες επιτυχημένες ντρίπλες στους ομίλους του Champions League.

Ντανιέλ Ποντένσε: Ο “δαιμόνιος” Πορτογάλος εξτρέμ του Ολυμπιακού κατάφερε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό. Έκανε πολλές ντρίπλες στη φάση των ομίλων του Champions League και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας! Αρχικά, “άνοιξε” τον χορό των γκολ στους ομίλους για τον Ολυμπιακό σκοράροντας το κρίσιμο τέρμα λίγο πριν τις καθυστερήσεις απέναντι στην Τότεναμ. Ήταν βασικός σε 5/6 παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» στο Champions League και στο Βελιγράδι έπαιξε 29 λεπτά.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε αγωνίστηκε 458′ λεπτά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τους Πειραιώτες και μέσα σε αυτό το διάστημα κατάφερε να ντριπλάρει τους αντιπάλους του 19 φορές! Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο αυτό που πέτυχε, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι βρίσκεται πάνω από ονόματα, όπως του Μανέ, του Σαλάχ και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όσο για το ποιοι βρίσκονται από πάνω του, πρόκειται για τους Ματέο Κόβασιτς (21), Γουίλιαν (27) και φυσικά Λιονέλ Μέσι (39).

Δείτε μερικά highlights του Ντανιέλ Ποντένσε με τη φανέλα του Ολυμπιακού:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments