Video

Ellen DeGeneres: “Απάντησε” στην πρόκληση του Νίκου Μουτσινά [vid]

Ellen DeGeneres: “Απάντησε” στην πρόκληση του Νίκου Μουτσινά [vid]
Ellen DeGeneres: Ο Νίκος Μουτσινάς την Τετάρτης προκάλεσε την γνωστή παρουσιάστρια να χορέψει το "Αμάρτησε μαζί μου κι έλα".

Ellen DeGeneres:  Κάθε μέρα ο Νίκος Μουτσινάς προκαλεί… πολλούς μέσα από την εκπομπή του, “Καλό Μεσημεράκι”. Το μεσημέρι της Τετάρτης όμως, το “θράσος” του έφτασε μέχρι την Ellen DeGeneres. Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια αυτού του Q&A του ζητήθηκε να προκαλέσει την Ellen DeGeneres να χορέψει το πασίγνωστο ελληνικό τραγούδι Αμάρτησε μαζί μου.

«Νίκο, προκάλεσε την Έλεν Ντε Τζένερις να χορέψει το “Αμάρτησε μαζί μου κι έλα”», έγραφε το μήνυμα που έλαβε ο παρουσιαστής κι εκείνος, χωρίς δεύτερη σκέψη προκάλεσε την Ellen DeGeneres. Μία μέρα μετά, σύμφωνα πάντα με τον Νίκο Μουτσινά ήρθε η απάντηση της πασίγνωστης παρουσιάστριας.

Φυσικά, δεν ήταν η ίδια η Ellen DeGeneres που απάντησε στον Νίκο Μουτσινά, αλλά οι συνεργάτες του ίδιου. Βέβαια, στην Ellen φτάνουν αργά ή γρήγορα όλες οι πληροφορίες, οπότε δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να του δούμε να συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Από το βίντεο έχει αφαιρεθεί η μουσική λόγω πνευματικών δικαιωμάτων

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments