Αθλητισμός

Φάνης Μαυρομμάτης: Ψάχνεται για Γερμανία

Φάνης Μαυρομμάτης: Ψάχνεται για Γερμανία
Φάνης Μαυρομμάτης: Ο νεαρός στόπερ του Παναθηναϊκού ψάχνεται για μεταγραφή στην Γερμανία.

Φάνης Μαυρομμάτης: Την περασμένη σεζόν ο νεαρός στόπερ πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο κάποια λάθη που έκανε προς το τέλος της χρονιάς τον έφεραν στον πάγκο. Στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε στο κέντρο της άμυνας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί ο Φάνης Μαυρομμάτης στο περιθώριο. Για την ακρίβεια έχει μόλις μια συμμετοχή στο πρωτάθλημα και δυο στο Κύπελλο.

Όπως είναι λογικό ο νεαρός ποδοσφαιριστής ψάχνεται να αποχωρήσει από την ομάδα. Οι “πράσινοι” δεν έχουν πρόβλημα να τον παραχωρήσουν από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται. Σύμφωνα με τη “Live Sport” ο ατζέντης του Μαυρομάτη εμφανίζεται να ψάχνει ομάδες για τον πελάτη του στη γερμανική αγορά, όπου έχει πολύ καλές άκρες.

Γιώργος Δώνης: Έρχονται οι Άραβες για τον τεχνικό του «Τριφυλλιού»

Το παρελθόν του Έλληνα προπονητή με τη Σαουδική Αραβία δημιουργεί νέο ντόρο γύρω από το όνομά του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού όπως αναφέρουν πηγές το περασμένο καλοκαίρι δέχθηκε πρόταση από την Αλ Ετιφάκ, ωστόσο παρέμεινε πιστός στο πλάνο του «Τριφυλλιού» απορρίπτοντας την προοπτική να επιστρέψει στη Μέση Ανατολή.

Ο Έλληνας τεχνικός όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ βρίσκεται εκ νέου στο στόχαστρο των Αράβων, με την Αλ Ετιφάκ να επανέρχεται περιμένοντας αυτή τη φορά να αποσπάσει το «ναι». Ο Γιώργος Δώνης ωστόσο δεν προτίθεται να αποδεχθεί την πρόταση επιμένοντας στο πλάνο που έχει δημιουργήσει και υλοποιεί στον Παναθηναϊκό.

Οι «Πράσινοι» στηρίζουν απόλυτα τον Έλληνα προπονητή και εκείνος με την σειρά του θέλει να παραμείνει στον σύλλογο φέρνοντας εις πέρας την αποστολή του να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο με χαμηλό μπάτζετ που θα μπορεί να ανταγωνιστεί τους υπόλοιπους διεκδικητές του πρωταθλήματος σε βάθος χρόνου. Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Δώνης έχει έντονο παρελθόν με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς τη διετία 2015/17 βρέθηκε στους πάγκους των Αλ Χιλάλ και Αλ Σαρτζά.

Επιστρέφοντας στα του Παναθηναϊκού, οι «Πράσινοι» ευελπιστούν να κλείσουν με θετικό πρόσημο τη χρονιά δίνοντας τρία παιχνίδια πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αρχές του νέου έτους, αναμετρήσεις στις οποίες καλείται να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς προκειμένου να βρεθούν ψηλότερα στην βαθμολογία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments