Αθλητισμός

Γιόσιπ Μίσιτς: Προχωράει στην αγορά του ο ΠΑΟΚ

Γιόσιπ Μίσιτς: Προχωράει στην αγορά του ο ΠΑΟΚ
Γιόσιπ Μίσιτς: Οι εμφανίσεις του 25χρονου μέσου έχουν ικανοποιήσει πλήρως τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Γιόσιπ Μίσιτς: Ο Κροάτης μέσος του ΠΑΟΚ παρουσιάζει τρομερά βελτιωμένο πρόσωπο φέτος, σε σχέση με την περυσινή του χρονιά στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Μίσιτς έχει εξελιχθεί σε ηγέτη της μεσαίας γραμμής του Δικεφάλου του Βορρά προσφέροντας πολλά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ.

Ο Μίσιτς τα δίνει όλα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ικανοποιώντας τόσο τον προπονητή του Αμπέλ Φερέιρα, όσο και τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Ο Κροάτης μέσος αγωνίζεται με μορφή δανεισμού στους πρωταθλητές Ελλάδος, οι οποίοι σύντομα αναμένεται να κάνουν χρήση της οψιόν και να τον κάνει δικό του. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου η Σπόρτινγκ Λισαβόνας να παραχωρήσει τα δικαιώματα του παίκτη.

Πρόσφατα, σε συζήτηση οπαδού του ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Σαββίδη αναφορικά με τον Γιόσιπ Μίσιτς, ο γιος του Ιβάν Σαββίδης παραδέχθηκε πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει ότι μπορεί για να τον διατηρήσει στο ρόστερ του. Σύμφωνα μάλιστα με τη SportDay, η είδηση ότι ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε αγορά του Μίσιτς επιβεβαιώνεται και από δημοσιεύματα στην Κροατία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments