Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: “Σκάνε” προτάσεις τον Γενάρη

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: “Σκάνε” προτάσεις τον Γενάρη
Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Αρκετές προτάσεις αναμένονται να φτάσουν στα γραφεία του Ολυμπιακού για τον διεθνή αριστερό μπακ.

Κωνσταντίνος Τσιμίκας: Ο διεθνής αριστερός οπισθοφύλακας είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού φέτος, με εντυπωσιακές εμφανίσεις τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στο Champions League. Ο 23χρονος άσος έχει «τρελάνει» κόσμο με την απόδοση του και βρίσκεται ήδη στους κορυφαίους της θέσης του στην Ευρώπη.

Φέτος o Κωνσταντίνος Τσιμίκας έχει καπαρώσει για τα καλά τη θέση του στη βασική ενδεκάδα. Αγωνίζεται ασταμάτητα, παίζοντας βασικός και στα 12 ευρωπαϊκά ματς με απόδοση που αγγίζει το «τέλειο» σχεδόν σε όλα τα ματς. Αποκορύφωμα η απολαυστική εμφάνισή του κόντρα τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Τσιμίκας «κάλπαζε» από την πλευρά του με τον Μαρτίνς να τον εμπιστεύεται για φουλ-μπακ και έτσι να έχει την δυνατότητα να ντουμπλάρει με τον αριστερό εξτρέμ που παίζει σε πιο ελεύθερο ρόλο. Οι αριθμοί του διεθνή οπισθοφύλακα του Ολυμπιακού είναι άκρως αντιπροσωπευτικοί της εικόνας του.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι κοντά και δεδομένα ο Τσιμίκας αναμένεται να απασχολήσει αρκετά. Ήδη πολλές ομάδες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα παρακολουθούν από κοντά την περίπτωσή του. Προτάσεις θα υπάρξουν, αλλά ο Ολυμπιακός μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Τσιμίκα θα ζητήσει αρκετά μεγάλο ποσό για την παραχώρησή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments