Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σε αναζήτηση στόπερ οι “Ερυθρόλευκοι”

Ολυμπιακός: Σε αναζήτηση στόπερ οι “Ερυθρόλευκοι”
Ολυμπιακός: Οι μέτριες εμφανίσεις του Γιασίν Μερία αναγκάζουν την ομάδα του Πειραιά να βγει στις αγορές για την εύρεση έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

Ολυμπιακός: Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Γιασίν Μεριά εμφάνισε και πάλι σημάδια κατάρρευσης πραγματοποιώντας το ένα λάθος μετά το άλλο. Ο Τυνήσιος στόπερ λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε μοιραίος για τον Ολυμπιακό, καθώς τα λάθη του στις μεταβιβάσεις δημιούργησαν αρκετές φορές προϋποθέσεις για τους Σέρβους. Με αυτή την εικόνα του 26χρονου αμυντικού οι “Ερυθρόλευκοι” αναπόφευκτα οδεύουν στο μεταγραφικό “παράθυρο”.

Η πρόκριση στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα επανέφερε την ηρεμία στον σύλλογο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να εδραιώνει την παραμονή του αναζητώντας πλέον ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν με επιτυχία τα κενά που έχει εντοπίσει τους τελευταίους μήνες. Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ο οποίος καλείται με τον ερχομό του να βρεθεί στο πλάι του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός παρουσιάζεται ως ο μόνος σταθερός στα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς. Με τον Μεριά να δείχνει φανερά ασταθής, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να πατά πλέον στα 35 και τον Σισέ να ταλαιπωρείται διαρκώς από τραυματισμούς, οι “Ερυθρόλευκοι” δεν έχουν άλλη επιλογή από το να βγουν στις αγορές και να αναζητήσουν φρέσκο… αίμα στα στόπερ.

Το ρεπορτάζ γύρω από την ομάδα αναφέρει πως εκτός από ενίσχυση στον χώρο της άμυνας, οι “Ερυθρόλευκοι” αναμένεται να φρεσκάρουν και την επίθεσή τους, φέρνοντας στο Λιμάνι ποδοσφαιριστή που να έχει το εύκολο γκολ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments