Ελλάδα

Βοιωτία: Πατέρας και γιος πέθαναν για μια πινακίδα – Παραλίγο να θρηνήσουμε παιδιά

Βοιωτία: Πατέρας και γιος πέθαναν για μια πινακίδα – Παραλίγο να θρηνήσουμε παιδιά
Βοιωτία: Η συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο πατέρα (75 ετών) και γιου (34 ετών), που είχαν εταιρεία σεκιούριτι, έγινε με ιδιοκτήτες ανταγωνιστικής εταιρείας σεκιούριτι για μια διαφημιστική πινακίδα - Έχουν γίνει τρεις συλλήψεις για το αιματηρό περιστατικό, το οποίο συνέβη έξω από σχολείο και από τύχη δε θρηνήσαμε παιδιά.

Βοιωτία: Η κατάληξη της συμπλοκής μεταξύ δύο εταιρειών σεκιούριτι στις Θεσπιές Βοιωτίας, ήταν δύο νεκροί και δύο τραυματίες. Οι εταιρείες βρίσκονταν σε πολυετή διαμάχη, αλλά αυτή τη φορά η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο και κατέληξε σε τραγωδία. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ιδιοκτήτες των εταιρειών είναι ξαδέρφια. Οι δύο ανταγωνιστικές εταιρείες σεκιούριτι είχαν βάλει διαφημιστικές πινακίδες έξω από ένα σχολείο της περιοχής, σε διαφορετικά σημεία. Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος του ιδιοκτήτη της μίας από τις εταιρείες πήγε να κατεβάσει την πινακίδα της άλλης. Οι ανταγωνιστές τον κατάλαβαν και αμέσως έσπευσαν στο σημείο και ακολούθησε συμπλοκή.

Η κατάσταση, όμως, ξέφυγε πέρα από κάθε φαντασία. Οι εμπλεκόμενοι και από τις δύο εταιρείες έβγαλαν όπλα και άρχισαν να αλληλοπυροβολούνται.

Ο ιδιοκτήτης της μιας εταιρείας έπεσε νεκρός μαζί με το γιο του από τα πυρά, ενώ ο ανιψιός του τραυματίστηκε σοβαρά και αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήβας. Η κατάσταση του ήταν αρκετά σοβαρή, αφού είχε διαμπερές τραύμα στο συκώτι και στάλθηκε στην Αθήνα για να διακομιστεί στον “Ευαγγελισμό”. Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών, τραυματίστηκε και ο γιος του ιδιοκτήτη της ανταγωνιστικής εταιρείας ο οποίος μεταφέρθηκε από δύο γνωστούς του στην Αθήνα. Οι αστυνομικοί που είχαν ξεκινήσει αναζητήσεις, τον εντόπισαν στο νοσοκομείο και τον συνέλαβαν την στιγμή που οι γιατροί περιποιούνταν το τραύμα του.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από την Ασφάλεια Θηβών, για να εξακριβωθεί πόσοι και ποιοι συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή από τις δυο πλευρές. Όπως έγινε γνωστό, η διαμάχη ανάμεσα στις δύο οικογένειες που διατηρούν τις δύο εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στις Θεσπιές, κρατάει πολλά χρόνια και είχαν πάντα έντονες αντιπαραθέσεις. Μάλιστα, είχαν ανταλλάξει και στο παρελθόν πυροβολισμούς, χωρίς όμως τότε να υπάρξουν θύματα.

Έξω από σχολείο η αιματηρή συμπλοκή – Έτρεχαν οι γονείς με τα παιδιά τους

Από πραγματικό θαύμα δε θρηνήσαμε θύματα μικρά παιδιά στο περιστατικό. Οι σφαίρες έπεφταν βροχή λίγα μέτρα έξω από την είσοδο του σχολείου, του 3ου Γυμνασίου, την ώρα που οι γονείς είχαν πάει να πάρουν τα παιδιά τους που είχαν σχολάσει. Την ώρα που γινόταν το μακελειό οι τελευταίοι γονείς είχαν πάει να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο και άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν από τις σφαίρες.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, στο σημείο εκτός από τους τρεις τραυματίες βρίσκονταν και άλλα άτομα, τα οποία με τη λήξη της συμπλοκής έτρεξαν να εξαφανιστούν. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ έχουν γίνει τρεις συλλήψεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments