Ελλάδα

Θεσπιές Βοιωτίας: Νεκροί πατέρας και γιος μετά από συμπλοκή με ανταλλαγή πυροβολισμών [pics&vid]

Θεσπιές Βοιωτίας: Νεκροί πατέρας και γιος μετά από συμπλοκή με ανταλλαγή πυροβολισμών [pics&vid]
Θεσπιές Βοιωτίας: Τραγική κατάληξη μιας συμπλοκής με ανταλλαγή πυροβολισμών. Πατέρας και γιος έπεσαν νεκροί. Το φονικό μοιάζει με "οικογενειακή υπόθεση".

Θεσπιές Βοιωτίας: Άγριο έγκλημα έγινε στις Θεσπιές Βοιωτίας το απόγευμα της Παρασκευής. Πατέρας και γιος έπεσαν νεκροί μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων σεκιούριτι. Στο νοσοκομείο της Θήβας μεταφέρθηκε και ένας τραυματίας από το συμβάν, ο οποίος ήταν ο ανιψιός του άτυχου πατέρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως η συμπλοκή έγινε γιατί έργο της περιοχής άλλαξε εταιρεία φύλαξης και όταν οι άνδρες της νέας εταιρείας πήγαν στο σημείο ήρθαν σε αντιπαράθεση με αυτούς που φύλαγαν μέχρι τώρα το έργο.

Άλλη μια πληροφορία που μπορεί να παίζει σημαντικό ρόλο είναι πως οι δύο ιδιοκτήτες των εταιρειών σεκιούριτι είναι ξαδέρφια, με τον έναν από τους νεκρούς να είναι ο ιδιοκτήτης της μιας εταιρείας.

Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Θήβας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως στο σημείο που εντοπίστηκαν οι δύο νεκροί βρέθηκαν κάλυκες. Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας και στην περιοχή σπεύδει άμεσα ισχυρή αστυνομική δύναμη. Την ίδια στιγμή, έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Πηγές αναφέρουν πως έχει γίνει ήδη μια σύλληψη. Εντύπωση προκαλεί ότι οι πυροβολισμοί έπεσαν έξω από σχολείο περίπου 40 λεπτά μετά το σχόλασμα των παιδιών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments