Video

GNTM: Εκτός διαγωνισμού η Άννα Χατζή

GNTM: Εκτός διαγωνισμού η Άννα Χατζή
GNTM: Μια ανάσα από την τελική πεντάδα του Greece Next Top Model έφθασε η Άννα Χατζή, καθώς αποχώρησε χθες με δάκρυα από τον διαγωνισμό.

GNTM: Στην τελική ευθεία μπαίνει το ριάλιτι ομορφιάς του τηλεοπτικού σταθμού STAR. Η αποψινή δοκιμασία ήθελε τις κοπέλες να φωτογραφηθούν ως Κοκκινοσκουφίτσες και να βγάλουν συγκεκριμένα συναισθήματα στον φωτογραφικό φακό. Οι έξι κοπέλες που είχαν απομείνει έδωσαν στο σετ τον καλύτερό τους εαυτό, με αρκετά ευτράπελα, εντάσεις και δάκρυα από τις κοπέλες. Λογικά συναισθήματα αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για μία από τις τελευταίες δοκιμασίες στο παιχνίδι.

Τα κορίτσια γνώριζαν άλλωστε ότι μετά τη δοκιμασία θα έμενε η τελευταία πεντάδα, άρα πιο κοντά στο όνειρο. Όταν οι διαγωνιζόμενες έφτασαν στο σετ, τις περίμενε μία έκπληξη από τους κριτές. Συγκεκριμένα τους ανακοίνωσαν πως οι τελευταίες πέντε κοπέλες που θα περνούσαν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού θα έφευγαν για ένα υπέροχο ταξίδι.

Οι κοπέλες που άκουσαν τις καλύτερες κριτικές ήταν η Άννα Μαρία, η Μαρία, η Κάτια και η Χαρά. Όχι όμως και η Άννα η οποία δεν ευχαρίστησε και ιδιαίτερα τους κριτές με τη λήψη της. Η Κέισι ήταν αυτή που έβαλε τα κλάματα μπροστά στους κριτές καθώς είχε πολύ άγχος καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. Όμως, άκουσε και εκείνη τις καλύτερες κριτικές καθώς άρεσε στους κριτές η φωτογραφία της.

Στο τέλος της βραδιάς η Άννα Χατζή ήταν αυτή που άκουσε το όνομά της από το στόμα της Βίκυς Καγιά, με την διαγωνιζόμενη να αποχωρεί με δάκρια στα μάτια μιας και βρέθηκε αρκετά κοντά στην τελική 5αδα.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments