Αθλητισμός

Βασίλης Μπάρκας: Ψάχνει ατζέντη για να αποχωρήσει από την ΑΕΚ

Βασίλης Μπάρκας: Ψάχνει ατζέντη για να αποχωρήσει από την ΑΕΚ
Βασίλης Μπάρκας: Σε αναζήτηση ατζέντη βρίσκεται ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ.

Βασίλης Μπάρκας: Ατζέντη και άνοιγμα τις αγορές ψάχνει ο πορτιέρε της Ένωσης, ο οποίος δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του αγωνιστικά.

Ο 25χρονος γκολκίπερ με 11 γκολ παθητικό σε 10 αγώνες θέλει να “ανοίξει τα φτερά του” και μιας και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με την “Sportime” o παίκτης έχει πλέον αντιληφθεί μαζί με τον πατέρα του πως πρέπει να βρεθεί ένας ατζέντης του βεληνεκούς του για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ΑΕΚ και συνάμα να τον βγάλει σε ανάλογες αγορές. Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι ο “κιτρινόμαυρος” έφτασε πολύ κοντά σε μια μεταγραφή, η οποία για διάφορους λόγους δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Οι εμφανίσεις του και κυρίως οι αριθμοί του δεν πείθουν και έτσι προσανατολίζεται σε άλλα νερά. Εξάλλου και η ίδια η ΑΕΚ γνωρίζει πολύ καλά πως πρόκειται για έναν παίκτη που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες προκειμένου να απασχολήσει ομάδες του εξωτερικού και να φέρει πρόταση στα γραφεία.

Ήδη, η Μονπελιέ έχει χτυπήσει με πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ, που τελικά αρνήθηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Οι Γάλλοι, ωστόσο, δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωσή του και κανείς δεν αποκλείει πως δε θα επιστρέψουν άμεσα. Από εκεί και πέρα, βρίσκεται και στα ραντάρ της Σέλτικ αλλά και του Άγιαξ.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments