Αθλητισμός

Βασίλης Μπάρκας: Όλα ανοιχτά για το καλοκαίρι

Βασίλης Μπάρκας: Όλα ανοιχτά για το καλοκαίρι
Βασίλης Μπάρκας: Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ δύσκολα θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο, αλλά όλα είναι πιθανά για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Βασίλης Μπάρκας: Πριν μερικά χρόνια η ΑΕΚ προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση με την αγορά του νεαρού γκολκίπερ. Οι “κιτρινόμαυροι” πίστεψαν τον Βασίλη Μπάρκα και τώρα μπορούν να νιώθουν δικαιωμένοι. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι βασικό στέλεχος της ομάδας τα τελευταία χρόνια και φυσικά είναι σταθερά η πρώτο επιλογή για τα γκολπόστ της Εθνικής ομάδας.

Τα τελευταία δυο χρόνια έχουν αυξηθεί τα μάτι που πέφτουν πάνω στον Βασίλη Μπάρκα. Το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ δέχτηκε έντονο πρέσινγκ από τη Ρόμα, αλλά τελικά η περίπτωση του δεν προχώρησε. Από τότε μέχρι σήμερα το όνομα του έμπειρου γκολκίπερ έχει παίξει στο ρεπορτάζ της Σέλτικ και της Μονπελιέ. Ειδικά η Γαλλική ομάδα φέρεται να είχε καταθέσει και επίσημη πρόταση που απορρίφθηκε.

Βασίλης Μπάρκας: Το καλοκαίρι οι εξελίξεις

Σε λίγες μέρες ανοίγει και πάλι το μεταγραφικό παζάρι. Το ενδεχόμενο να έρθει κάποια πρόταση για τον Μπάρκα δεν είναι καθόλου απίθανο. Ωστόσο η απόφαση που έχει παρθεί είναι να μη γίνει κάποια πώληση τον Ιανουάριο. Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά ενόψει καλοκαιριού. Η ΑΕΚ δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραχωρήσει τον παίκτη αν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε περίπτωση που ο Μπάρκας πάρει μεταγραφή τότε δεν θα χρειαστεί να περάσει καιρός για να βρει τον αντικαταστάτη του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βασικός γκολκίπερ στην ΑΕΚ θα γίνει ο Παναγιώτης Τσιντώτας. Άλλωστε όποτε χρειάστηκε έδειξε ότι έχει την ικανότητα να αντέξει το βάρος στις πλάτες του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments