Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Γκιγιέρμε φέρνει μεταγραφή

Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Γκιγιέρμε φέρνει μεταγραφή
Ολυμπιακός: Ο Γκιγιέρμε θα απουσιάσει για έναν μήνα, με τους Ερυθρόλευκους να μένουν στο κέντρο μόνο με τους Μπουχαλάκη, Καμαρά και Μπενζιά.

Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι ήταν καταιγιστικοί κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο διέλυσαν με 5-0. Η νίκη του Ολυμπιακού αποδείχθηκε πύρρειος, καθώς ο Γκιγιέρμε αποχώρησε τραυματίας, μετά από το πολύ άσχημο μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη.

Όπως έγινε γνωστό από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, ο Βραζιλιάνος μέσος υπέστη βαριά κάκωση στην κνήμη και θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τις ομάδας για έναν μήνας. Ο Γκιγιέρμε θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού κόντρα σε ΑΕΛ, Βόλο, Παναθηναϊκό και Λαμία.

Στον Πειραιά σκέφτονται σοβαρά την πιθανότητα να προχωρήσουν σε κάποια προσθήκη μέσου τον προσεχή Ιανουάριο, καθώς υπάρχει πρόβλημα στα χαφ τις ομάδας. Ο Ολυμπιακός έχει μείνει με τους Μπουχαλάκη, Καμαρά και Μπενζιά, ο οποίος όπως φαίνεται δεν υπολογίζεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορουν οι Ερυθρόλευκοι να πορευτούν μόνο με Καμαρά και Μπουχαλάκη, ο οποίος έχει ήδη πολλά παιχνίδια στα πόδια του.

Οι Πειραιώτες εξακολουθούν να εξετάζουν την περίπτωση του επιθετικού του ΟΦΗ, Λισάντρο Σεμέντο. Οι Ερυθρόλευκοι πιστεύουν ότι μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή λύση για την επίθεση. Στην περίπτωση του στόπερ, ο Μαυροπάνος εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στην λίστα, ενώ εξετάζεται και ο Μπεναλουάν της Νότιγχαμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments