Αθλητισμός

Κλήρωση Europa League: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει το επόμενο ευρωπαϊκό του “ταξίδι”

Κλήρωση Europa League: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει το επόμενο ευρωπαϊκό του “ταξίδι”
Κλήρωση Europa League: Σήμερα πραγματοποιούνται οι κληρώσεις για την νοκ άουτ φάση σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να περιμένει το νέο του εμπόδιο στην ευρωπαϊκή του πορεία.

Κλήρωση Europa League: Σημαντική ημέρα για τους “Ερυθρόλευκους”, καθώς σήμερα πραγματοποιείται η κλήρωση για τη φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ. H καρδιά του ελληνικού ποδοσφαίρου…χτυπάει το μεσημέρι στη Νιόν, όπου είναι προγραμματισμένη η κλήρωση τόσο για το Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και για το Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλό του στην φάση νοκ-άουτ της διοργάνωσης, επιδιώκοντας εκτός της δική του πρόκριση-διάκριση και την συλλογή βαθμών για την κατάταξη της Ελλάδας στην UEFA.

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο γκρουπ των αδυνάτων, έχοντας απέναντι τους συνολικά…36 ευρωπαϊκά τρόπαια: 15 Κύπελλα Πρωταθλητριών/Champions League (Άγιαξ 4,Μπενφίκα 2, Σέλτικ, ίντερ 3, Πόρτο 2, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3), 3 Κύπελλα Κυπελλούχων (Σέλτικ, Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), 12 Κύπελλα UEFA/Europa League (Πόρτο 2, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σεβίλη 5, Άγιαξ, Ίντερ 3), 5 ευρωπαϊκά Super Cup (Άγιαξ 2,Πόρτο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σεβίλλη) και 1 Intertoto (Μπράγκα).

Οι 12 ομάδες που κατάλαβαν τις ισάριθμες πρώτες θέσεις των ομίλων τους στο UEL, μαζί με τις τέσσερις καλύτερες τρίτες -στην κατάταξη της UEFΑ-,θα συνθέσουν τους ισχυρούς.

Οι ισχυροί της κλήρωσης και πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού: Σεβίλλη, Σέλτικ, Εσπανιόλ, Μάλμε, Βασιλεία, Λίντσερ, Άρσεναλ, Πόρτο, Γάνδη, Μπασάκσεχιρ, Μπράγκα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το UELκαι Άγιαξ, Σάλτσμπουργκ, Ίντερ, Μπενφίκα από το UCL

Οι 12 «αδύναμες»: ΑΠΟΕΛ, Αλκμααρ, Κοπεγχάγη, Κλουζ, Χετάφε, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Λουντογκόρετς, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Βόλφσμπουργκ, Ρέιντζερς, Ρόμα, Γουλβς από το UEL και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , Μπριζ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λεβερκούζεν από το UCL.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments