Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [16/12/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [16/12/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (16/12/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (16/12/19).

  • κριός

Είσαι υποχρεωμένη να γνωρίζεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια ήπια προσέγγιση στα ερωτικά σου. Ειδικά αν ο στόχος σου είναι να διαχειριστείς τη σχέση σου, δίκαια και πολιτισμένα. Θα γνωρίζεις πότε πρέπει να σταθείς στο ύψος σου…αλλά θα έχεις συνείδηση του τρόπου που εκφράζεσαι. Επειδή τα ευγενικά λόγια θα σε βοηθήσουν να ικανοποιήσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες Με τη σωστή στάση και τη λεκτική προσέγγιση, θα βρίσκεσαι σε ένα καλύτερο και πιο αρμονικό μέρος, με τον αγαπημένο σου, πολύ σύντομα.

  • ταύρος

Έχεις διαθέσιμη μια φανταστική μετασχηματιστική ενέργεια, στις υπάρχουσες ερωτικές σου συνθήκες. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να επιδιώξεις τον παθιασμένο σκοπό σου… με ακρίβεια λέιζερ. Η σχέση σου μπορεί να ωφεληθεί μόνο από την φιλόδοξη προσέγγιση σου και θα είναι απαραίτητο να διατηρήσεις ελεγχόμενα τα συναισθήματά σου, ακόμη κι αν κάποιες προκλήσεις, δοκιμάσουν την υπομονή σου. Αυτό που ίσως τώρα θεωρείται προβληματικό στα ερωτικά σου, σύντομα θα είναι παρελθόν.

  • δίδυμοι

Υπάρχει μαγεία στις φευγαλέες στιγμές, ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Αν θέλεις να κάνεις πιο πικάντικη τη σχέση σου, τότε θα έχεις μερικές καλές ιδέες αν παρασυρθείς σε μια ερωτική ονειροπόληση καθώς σκέφτεσαι πώς θα περάσεις το χρόνο σου, με το ταίρι σου. Υπάρχει στην ατμόσφαιρα ερωτική διάθεση…. και όσο περισσότερο προσπαθείς να δημιουργήσεις ξεχωριστές αναμνήσεις με το σύντροφό σου, τόσο πιο ευτυχισμένη θα είναι η ερωτική σου ζωή.

  • καρκίνος

Παρόλο που η διαίσθησή σου θα είναι πιο βελτιωμένη από ποτέ, οι ερωτικές καταστάσεις, θα απαιτήσουν να αξιοποιήσεις το μυαλό σου. Είναι η στιγμή για να δημιουργήσεις αρμονία ανάμεσα στις φιλόδοξες σκέψεις σου και τα παθιασμένα συναισθήματά σου… καθώς εξερευνάς επιλογές για να ξεκινήσεις κάτι νέο με το ταίρι σου. Η αντιμετώπιση ορισμένων γεγονότων είναι σημαντική, αλλά και η ίδια αντιμετωπίζεις κάποιους φόβους. Μόλις βρεις αυτή την ισορροπία, θα είσαι σε θέση για να λάβεις οριστικές αποφάσεις, σχετικά με το μέλλον της σχέσης σου.

  • λέων

Θα νιώσεις μεγάλη περηφάνεια που θα μπορέσεις να προσφέρεις στον εραστή σου, αυτό που χρειάζεται. Αν είσαι σε σχέση, τότε η δημιουργική σου πλευρά θα βρει τρόπους για να κάνει τον σύντροφό σου, να νιώσει σημαντικός, ασφαλής και προστατευμένος. Αλλά αν είσαι ελεύθερη, κάποιος που σ΄ ενδιαφέρει, έχει ανάγκη να συμμετέχει συνεχώς στα σχέδιά σου για μακροπρόθεσμες αλλαγές, γιατί θα είναι αναπόσπαστο μέρος, στη διαμόρφωση μιας πιο στενής σχέσης, ανάμεσά σας τώρα.

  • παρθένος

Η έμπνευση που έχεις αυτό το διάστημα με τα ερωτικά σου, σου προσφέρουν ελπίδα! Αλλά οι τρέχουσες ρομαντικές συνθήκες, ίσως να μην συμφωνούν με τις ονειροπολήσεις σου, τώρα. Ευτυχώς, υπάρχει πολλή μετατόπιση στα ερωτικά σου, και αν επιτρέψεις σ’ αυτή τη διαδικασία να ξετυλιχθεί σταδιακά, θα μπορέσεις να διαχειριστείς, κάθε δύσκολη εξέλιξη. Σίγουρα δεν είσαι έτοιμη για την παθιασμένη έμπνευση αυτή τη στιγμή, αλλά πραγματικά πρέπει να συνδεθείς και να επωφεληθείς από αυτό! Θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη την κατεύθυνση, που σου ζητάει να πορευτεί η καρδιά σου.

  • ζυγός

Θα χρειαστεί να υιοθετήσεις μια προσεκτική προσέγγιση στα ερωτικά σου τώρα, ειδικά αν αισθάνεσαι ασυνήθιστα ανυπόμονη. Θα χρειαστείς τη θρυλική σου ικανότητα να φέρνεις ισορροπία σε οποιαδήποτε κατάσταση, τείνει να κλιμακωθεί. Μπορείς να κάνεις τολμηρές κινήσεις αλλά με προσοχή, και να δείξεις στον αγαπημένο σου, πως η καρδιά σου, υποστηρίζει πραγματικά, αυτό που θέλεις να συμβεί, στ’ όνομα της αγάπης.

  • σκορπιός

Το να διατηρείς φιλόδοξα σχέδια για τα ερωτικά σου, είναι καλή ιδέα, αλλά και αν κινηθείς για την ολοκλήρωσή τους γλυκά και απλά, θα κάνει τα πάντα πιο εύχρηστα. Τώρα που είσαι έτοιμη να αγκαλιάσεις μια σύνδεση με έναν νέο και χαλαρό τρόπο, μπορεί γρήγορα να μεταμορφωθεί σε κάτι βαθύτερο, όσο πιο κοντά είσαι με τον εραστή σου. Όσο περισσότερο καταφέρεις να απλοποιήσεις τα ερωτικά σου, τόσο πιο εύκολα θα δημιουργήσεις και θα τηρήσεις μια συναρπαστική, εμπνευσμένη ατζέντα!

  • τοξότης

Αν κάτι στα ερωτικά σου, φαίνεται πως περιβάλλεται από μυστήριο, τότε θα μπορούσε να είναι τα έντονα συναισθήματά σου, που δυσκολεύονται να βρουν μια απάντηση ή μια λύση. Προς το παρόν, άφησε τις σκέψεις και τα συναισθήματα να κυκλοφορούν ελεύθερα, καθώς αυτό, αναμφίβολα θα ελαφρύνει το συναισθηματικό σου φορτίο. Πάνω απ’ όλα, να είσαι πρόθυμη να παραδεχτείς πως δεν έχεις ιδέα για το πώς πρέπει να κινηθείς. Μόλις δημιουργήσεις χώρο για ό, τι προσπαθεί να εκδηλωθεί, τότε θα βρεις τις απαντήσεις που αναζητάς.

  • αιγόκερως

Κάποια ειλικρινή φροντίδα δεν θα βοηθήσει μόνο τον αγαπημένο σου, αλλά θα επουλώσεις τις πληγές της καρδιάς σου, από θέματα του παρελθόντος. Μπορείς να είσαι εξυπηρετική απέναντι στο ταίρι σου, και να είσαι βέβαιη, ότι αν επωφεληθεί αυτός από τις συναισθηματικά γενναιόδωρες ενέργειές σου, τότε θα επωφεληθείς κι εσύ. Αν λειτουργήσεις με ανιδιοτέλεια, θα μπορέσεις να κάνεις θετικές αλλαγές στη σχέση σου.

  • υδροχόος

Παρόλο που νιώθεις μια δυνατή ώθηση να βρεθείς στο ερωτικό προσκήνιο, ίσως αποφασίσεις να υιοθετήσεις μια πιο λεπτή προσέγγιση στα ερωτικά σου. Αν προσπαθήσεις έντονα να βρεθείς στο κέντρο της προσοχής, θα περιπλέξεις τα ερωτικά σου. Πρόκειται επίσης για μια εποχή που θα είναι λιγότερο απομονωμένη και θα αγκαλιάσει το πνεύμα της συνεταιριστικής σχέσης. Άφησε λοιπόν το ταίρι σου να γνωρίσει πόσο πρόθυμη είσαι ν’ ακολουθήσεις τις πειραματικές επιλογές και πως δε σκοπεύεις ν’ απολαύσεις μόνο τη μαγεία του αυθόρμητου.

  • ιχθύες

Όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις στα ερωτικά σου, ένας δεσμός φιλίας, θα παίξει σημαντικό ρόλο. Ακόμη και αν ο συναισθηματικός σου κόσμος έχει πολλές επιπλοκές, έχεις τη σοφία να καταλάβεις πως πρέπει να στηρίζετε ο ένας τον άλλον, πριν κάνετε δραστικές κινήσεις. Δεν μπορεί να υπάρξει κακό αν θυμηθείς πόσο καλός φίλος είναι ο εραστής σου, πριν ξεκινήσει ένα νέο οικείο κεφάλαιο, μεταξύ σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments