Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου [14/12/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις του Σαββάτου [14/12/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (14/12/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Σάββατο (14/12/19).

  • κριός

Θα νιώσεις απαραίτητο να πατήσεις πόδι και να καταστήσεις σαφές στον εραστή σου, πως η ελευθερία του, έχει παρατραβήξει. Εδώ και λίγο καιρό, συνειδητοποίησες πως μια συμφωνία στη σχέση σου, έχει γίνει πολύ μονόπλευρη και «κάποιος» αισθάνεται πολύ άνετα μ’ αυτό. Επέλεξε τα λόγια σου πολύ προσεκτικά. Η προσπάθειά σου να κλείσεις οριστικά αυτό το θέμα, δεν χρειάζεται να οδηγήσει σε εντάσεις.

  • ταύρος

Θα δεις τη σχέση που έχεις μ’ ένα συγκεκριμένο άτομο, με πιο ρεαλιστικό τρόπο. Αν πιστεύεις πως η ερωτική επιθυμία για το ταίρι σου, έχει εξαφανιστεί ή είχες δώσει μεγάλη προσοχή στις προηγούμενες σχέσεις σου, τότε έχεις μια εκπληκτική ευκαιρία, να κάνεις ένα φρεσκάρισμα. Θα θελήσεις να εξετάσεις, τι ακριβώς χρειάζεσαι από μια σχέση και ποιες ανάγκες σου θέλεις να καλύπτει. Επομένως μια πιο ρεαλιστική ματιά είναι αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή.

  • δίδυμοι

Μια έντονη αίσθηση αλλαγής θα επικρατήσει στα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή, αλλά να την υποδεχτείς! Μην προσπαθήσεις ν’ αντισταθείς και μη φοβηθείς. Μπορεί επίσης να βρίσκεσαι στο τέλος ενός κύκλου ερωτικών μαθημάτων… και αυτό θα αφήσει το σημάδι του για πολύ καιρό ακόμα. Ωστόσο, δες το σαν ένα χρήσιμο βήμα προς τα εμπρός. Στερεά θεμέλια, αντικαθιστούν οποιαδήποτε αστάθεια στη σχέση σου.

  • καρκίνος

Μπορεί να μην υπάρχουν ενδείξεις ότι τα θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου επιβραδύνουν ή σταματάνε να καταλαμβάνουν χρόνο από τη σκέψη σου. Οπότε προσπάθησε ν’ αποσυνδέεις τον εαυτό σου όποτε μπορείς για να διασκεδάζεις με τον εραστή σου. Το ταίρι σου γνωρίζει πόσο νευρική είσαι τελευταία, και θα χαίρεται κάθε στιγμή που θα περνάτε μαζί.

  • λέων

Το να αισθάνεσαι πως κάτι απρόσμενο κρύβεται στη γωνία μπορεί να οφείλεται στο ένστικτό σου, που εντείνεται αυτό το διάστημα…γι’ αυτό εμπιστέψου το! Βεβαιώσου πως έχεις σηκώσει τις κεραίες σου για να επικεντρωθείς σε ό,τι είναι συναρπαστικό ή άγνωστο και μην προετοιμαστείς για κάτι τεταμένο ή αμήχανο. Καθοδηγήσου από το περίεργο ή ασυνήθιστο. Πιθανόν να κρύβει πολύ ερωτικό και παθιασμένο δυναμικό.

  • παρθένος

Υπάρχουν ενδείξεις πως η υπομονή και η επιμονή σε μια σχέση, αποδίδει κι αυτό θα σε παρηγορήσει και θα σε κάνει να νιώσεις ανακούφιση. Αν μη τι άλλο, θα ησυχάσεις ανακαλύπτοντας πως η πίστη και η προσπάθεια δεν καταστρέφουν τα ερωτικά σου. Μεγάλη σταθερότητα και ηρεμία, έρχονται σύντομα να σε συναντήσουν.

  • ζυγός

Συζητήσεις ή συγκεκριμένα θέματα συζήτησης που είχαν παραμεληθεί, θα τεθούν άνετα προς συζήτηση αυτή τη στιγμή. Αν ανησυχείς για τα προβλήματα που έχουν φτάσει με καθυστέρηση στη σχέση σου, τότε η πλανητική δραστηριότητα μπορεί να κάνει πολλά για να σου εξασφαλίσει ότι οι συζητήσεις που ίσως ήταν τεταμένες τώρα θα είναι γλυκές και ήρεμες.

  • σκορπιός

Ο απρόβλεπτος Ουρανός επηρεάζει τις σχέσεις σου… και όλων των ειδών τις δεσμεύσεις. Μπορεί μάλιστα να δημιουργηθούν, πολλές εκπλήξεις στα ερωτικά σου αυτό το διάστημα. Αυτό θα σε υποχρεώσει να πάρεις επιτόπου, κάποιες αποφάσεις. Θα νιώσεις επίσης πως κάτι συναρπαστικό συμβαίνει…και η αλλαγή των σχεδίων σου, ανοίγει το δρόμο για κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον – ή οικείο!

  • τοξότης

Τα συναισθήματα σοβαρότητας στη σχέση σου, θα μπορούσαν να ενταθούν τώρα ειδικά αν πιστεύεις ότι σου ζητείται να δεσμευθείς ή να συμφωνήσεις με κάτι που δεν σου επιτρέπει χρόνο να σκεφτείς. Αναρωτήσου γιατί το ταίρι σου, προσπαθεί τόσο έντονα να σε κάνει να συμφωνήσεις. Αν νιώσεις πως τα οφέλη είναι μονόπλευρα, τότε ξεκαθάρισέ του, πως χρειάζεσαι χρόνο για να σκεφτείς. Μπορεί να θεωρηθείς λιγάκι υποτελής στο ταίρι σου, συμφωνώντας σε όλα. Τόνισε τις απόψεις σου, μ’ ευαισθησία.

  • αιγόκερως

Ίσως πιστεύεις ότι έχεις μια ακριβή εικόνα ενός ερωτικού σου θέματος. Ωστόσο, μια εξέλιξη ή κάποιες πληροφορίες που αναδύονται απροσδόκητα θα σε εκπλήξουν…και θα επανεκτιμήσεις τη θέση σου. Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις δράση πιο άμεσα από ό, τι περίμενε το ταίρι σου. Το σίδερο κολλάει όσο είναι ακόμα ζεστό… γι’ αυτό προσπάθησε, να έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου τι είναι αυτό που χρειάζεσαι σε όσα συζητήσετε.

  • υδροχόος

Προσπάθησε να μη θεωρήσεις πως αυτό που συμβαίνει με τα ερωτικά σου είναι οπισθοδρομικό ή μη βοηθητικό βήμα, προς λάθος κατεύθυνση. Μπορεί μια κατάσταση να φαίνεται διαφορετικά απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Αλλά ενώ γνωρίζεις την αλήθεια…. θα προσπαθείς ακόμα στα τυφλά? Φυσικά, εσύ θα το κάνεις. Γι’ αυτό πρέπει να δεχτείς και να εκτιμήσεις τη σαφήνεια που έρχεται σύντομα στο δρόμο σου!

  • ιχθύες

Σταμάτα τις ονειροπολήσεις όταν έχεις μπροστά σου ανταλλαγές με τον εραστή σου. Είσαι ευλογημένη τώρα – με ένα πολύ ρομαντικό και εμπνευσμένο τρόπο – με τις λέξεις. Μπορείς επίσης – αν θέλεις – να μιλήσεις μέσα από τα βάθη της καρδιάς σου. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τότε είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μια συγκεκριμένη συζήτηση, που ξέρεις πως έχει καθυστερήσει για κάποιο χρονικό διάστημα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments