Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής [15/12/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής [15/12/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (15/12/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (15/12/19).

  • κριός

Ίσως να είναι πιο εύκολο, να συμφωνήσετε πως διαφωνείτε με το ταίρι σου, αυτή τη στιγμή. Όσο πιο λεπτομερής γίνεται μια συγκεκριμένη ανταλλαγή, τόσο πιο πολύ θα μπερδεύεται…. με αποτέλεσμα να μπουν και άσχετα θέματα στη μεταξύ σας συζήτηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνήσεις με όσα λέει…. αλλά ν’ αφήσεις προς το παρόν τη συζήτηση και να την ξαναπιάσεις αργότερα, έχοντας λιγότερο αμυντική στάση.

  • ταύρος

Θα υπάρχει μια ήρεμη κατανόηση ανάμεσά σας, αυτή τη στιγμή. Όσο περισσότερο πιστεύεις πως η σχέση σου είναι απίθανο να προχωρήσει όπως σκεφτόσουν και ήλπιζες, το γεγονός πως γνωρίζεις πού βρίσκεσαι μαζί του, να φέρει τη διαβεβαίωση ή το οριστικό τέλος. Μην αποκλείεις, πως η σαφήνεια φτάνει σταδιακά… σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου τώρα.

  • δίδυμοι

Πριν ρισκάρεις το παραμικρό στη σχέση σου, το καλύτερο είναι να της ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά. Αν εστιάσεις προσεκτικά, για να δεις την κατάσταση που επικρατεί, θα σε ενθαρρύνει να κάνεις ένα βήμα πίσω, όπου νιώσεις ότι χρειάζεται. Αν δεις με ρεαλισμό μια υπόθεση σχετική με το δεσμό σου, σύντομα θα χαρείς που έδειξες, αυτοσυγκράτηση.

  • καρκίνος

Ο τρόπος που υποβάλλεις μια συγκεκριμένη ερώτηση στον εραστή σου, θα καθορίσει την απάντηση που θα λάβεις. Αν θέλεις το αντικείμενο του πόθου σου να ανταποκριθεί θετικά, τότε μην τον διευκολύνεις να αντιδράσει διαφορετικά. Μπορεί να υποθέτεις επίσης πως ξέρει περισσότερα για τις ανάγκες σου, απ’ όσα δείχνει και δεν κάνει τίποτα. Αν όμως αισθανθείς τυχόν κενά στις γνώσεις του, για την υποστήριξη που χρειάζεσαι, καλό θα είναι να του το επισημάνεις.

  • λέων

Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείς να πεις ή να κάνεις για να τονίσεις τις απόψεις σου στο ταίρι σου. Αν νιώσεις πως αγωνίζεσαι να τον κάνεις να δεχτεί όσα προσπαθείς να του πεις, τότε απομακρύνσου από την συζήτησή σας για λίγο. Αν αντιδράσεις έτσι, μάλλον θα εκπλαγείς από τον τρόπο που θα πάρει τις απόψεις σου και θα τις κάνει δικές του. Αυτός είναι ένας πολύπλοκος τρόπος για να φτάσεις εκεί που θέλεις, αλλά ίσως είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να το κάνεις.

  • παρθένος

Μπορεί να είσαι συντονισμένη με τη διάθεση του συντρόφου σου αυτή τη στιγμή, αλλά θα βρεθείς να πατάς σε λεπτό πάγο. Υπάρχει ένα σύννεφο σοβαρότητας στη σχέση σας, και θα βοηθήσεις ώστε να ελαφρύνει η ατμόσφαιρα. Ο αγαπημένος σου θα τσιμπήσει το δόλωμα τελικά και θα εκτιμήσει τις ευγενικές προσπάθειές σου. Τα άστρα μιλάνε για μπόλικη διασκέδαση σε μέρη κοντά σε νερό. Γι’ αυτό κάντε να πλάνα σας, για να ένα ταξιδάκι ώστε να ηρεμήσετε και να ξεφύγετε λιγάκι.

  • ζυγός

Τα δάχτυλα των ευθυνών, μπορούν να επισημανθούν με δύο τρόπους. Αν έχετε φτάσει με το ταίρι σου, στο σημείο να αλληλοκατηγορείστε για την κατάσταση στη σχέση σας, τότε θα μειωθεί η προσοχή σας από τη θετική κι έντονη ανάπτυξη, που αναμένεται να φέρει ζεστασιά και στους δυο κόσμους σας. Αν δημιουργήσετε ένα ήρεμο περιβάλλον για να συμβεί η ανάπτυξη, τότε θα το κάνει.

  • σκορπιός

Οι κινήσεις του αγαπημένου σου, μπορεί να μην βγάζουν νόημα, με αποτέλεσμα, να συγχυστείς, αυτή τη στιγμή. Αντί να καταδικάζεις αυτό που βλέπεις, προσπάθησε να κάνεις ένα βήμα πίσω και να συνδεθείς με αυτό που τον προκαλεί να ενεργεί, έτσι. Υπάρχει ένας λόγος που υποστηρίζει αυτό που κάνει τώρα. Ίσως όμως να θέλει να τον βοηθήσεις να το καταλάβει κι ο ίδιος. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να το κάνει αυτό…σίγουρα είσαι εσύ!

  • τοξότης

Μια ερωτική εξέλιξη, θα σε ωθήσει να εξετάσεις τη σχέση σου, με καινούργιο τρόπο. Αυτό που έρχεται στο φως για τον αγαπημένο σου μπορεί να είναι εκπληκτικό… αλλά και να δώσει απαντήσεις σε ορισμένα ερωτήματά σου. Μια σημαντική οικειότητα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θ’ ανοίξει το δρόμο για να αποκαλυφθούν, όσα μυστικά υπήρχαν μεταξύ σας.

  • αιγόκερως

Η συμβολή του αγαπημένου σου για ένα σχέδιο που επιθυμείς… θα το παρερμηνεύσεις, σαν κριτική Αντί να τον κάνεις ν’ αντιδράσει αμυντικά, προσπάθησε να δεις πόσο σ’ εξυπηρετούν όσα λέει. Δεν είναι επικριτικός! Είναι υποστηρικτικός. Αυτό μπορεί να απαιτήσει να αλλάξεις άποψη γι’ αυτό που θεωρούσες αμετακίνητο. Αλλά η ανάληψη μιας κοινής κατάστασης θα σε βοηθήσει να το δεις πιο ρεαλιστικά και αισιόδοξα.

  • υδροχόος

Κάτι που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικιακή οργάνωση μπορεί να αποτελέσει πηγή απογοήτευσης ή έντασης ανάμεσά σας, αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είσαι ικανοποιημένη με μια ρύθμιση ή μια κατάσταση, αλλά θα βρεθείς να υπερασπίζεσαι ή να δικαιολογείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, γι’ αυτό. Αν φαίνεται πως το ταίρι σου θέλει να γίνει κάτι με το δικό του τρόπο, τότε ίσως χρειαστεί να υποστηρίξεις την δική σου άποψη πιο σθεναρά.

  • ιχθύες

Η πεποίθησή σου για ένα ζήτημα αρχής, μπορεί να είναι ισχυρή και ο εραστής σου, να μην αλλάζει γνώμη. Φαίνονται να αγνοεί την άποψή σου, και ο καβγάς μεταξύ σας θ’ ανάψει εξαιτίας αυτού. Ο χρόνος θα σε βοηθήσει να καταφέρεις ένα συμβιβασμό ανάμεσά σας….αλλά προς το παρόν, αν αξίζει να υπερασπιστείς τις απόψεις σου, τότε κάντο. Πιθανόν, να μην είσαι εσύ φταίχτης!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments