Αθλητισμός

Χουάν Χοσέ Περέα: Παίρνει φανέλα βασικού κόντρα στον ΟΦΗ

Χουάν Χοσέ Περέα:  Παίρνει φανέλα βασικού κόντρα στον ΟΦΗ
Χουάν Χοσέ Περέα: Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται την Τετάρτη από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ως βασικό τον 19χρονο επιθετικό.

Χουάν Χοσέ Περέα: Δύσκολη αποστολή έχει στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΟΦΗ. Οι “πράσινοι” που στον πρώτο γύρο υπέστησαν το πρώτο μεγάλο σοκ της σεζόν, όταν η αναμέτρηση με τον κρητικό σύλλογο στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε με σκορ 1-3, θέλουν να πάρουν το “αίμα τους πίσω”.  Ο φετινός ΟΦΗδεν αστειεύεται. Οι εμφανίσεις του ως τώρα εντυπωσιάζουν και δεν αφήνουν περιθώρια στον αντίπαλο να κάνει όνειρα.

Έξι νίκες σε επτά αναμετρήσεις μετρά στο «Θ. Βαρδινογιάννης» η ομάδα της Κρήτης, επομένως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι το φαβορί στο συγκεκριμένο ματς δεν έχει «πράσινη» απόχρωση.

Ωστόσο, ο ΟΦΗ αυτή την στιγμή έχει σημαντικές απουσίες και ο Παναθηναϊκός, μετά την καλή εμφάνιση κόντρα στην Λαμία την προηγούμενη αγωνιστική  καλείται να τις εκμεταλλευθεί και να προσπαθήσει να πανηγυρίσει μία σημαντική νίκη που θα τον βοηθήσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Ο Γιώργος Δώνης έχει προβληματιστεί όχι μόνο από τη δυστοκία του Φεντερίκο Μακέντα αλλά και από το γεγονός ότι δεν φαίνεται να ανεβάζει στροφές στο μεγαλύτερο διάστημα των αναμετρήσεων. Οι αντίπαλοι αμυντικοί δεν τον φοβούνται τόσο πολύ, γεγονός που αποδεικνύεται και από το πόσο εύκολο απόγευμα πέρασε ο Ντάνιελ Αντέτζο της Λαμίας… μέχρι που ανέλαβε ο Χουάν Χοσέ Περέα.

Ο Κολομβιανός είναι η αποκάλυψη του Παναθηναϊκού της φετινής σεζόν. Η θέληση, το πάθος και η ψυχή που καταθέτει στο χορτάρι κάθε φορά που αγωνίζεται με την πράσινη φανέλα κάνουν δικαίως τον τεχνικό του “τριφυλλιού” να σκέφτεται να τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.  Με δεδομένο λοιπόν, πως ο Μακέντα δεν πατά καλά, ο Δώνης σχεδιάζει σοβαρά είτε να τον χρησιμοποιήσει ως περιφερειακό με μπροστάρη τον Περέα είτε να τον αφήσει στον πάγκο και να επιμείνει στο σύνηθες 4-2-3-1. Το μόνο σίγουρο είναι πως το “τριφύλλι” θα πρέπει να ασκήσει πίεση ψηλά για να εμποδίσει την ανάπτυξη του ΟΦΗ. Ένας τομέας που ο Ιταλός δεν προβλέπεται να πάρει καλό βαθμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments