Αθλητισμός

Ματιέ Βαλμπουενά: Επέστρεψε από τη Γαλλία ο άσος του Ολυμπιακού

Ματιέ Βαλμπουενά: Επέστρεψε από τη Γαλλία ο άσος του Ολυμπιακού
Ματιέ Βαλμπουενά: Ο Γάλλος χαφ του Ολυμπιακού έχει σκοπό να είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ματιέ Βαλμπουενά: Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού επέστρεψε από το Παρίσι το απόγευμα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2019 και από το αεροδρόμιο πήγε κατευθείαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Ερυθρολεύκων με τη Λάρισα στο «Καραϊσκάκης». Σήμερα θα εκτιμηθεί από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού η κατάσταση του Βαλμπουενά, μετά τη θλάση στο δεξιό προσαγωγό και τις απανωτές υποτροπές. 

Ο Βαλμπουενά είχε υποστεί θλάση στο δεξί δικέφαλο μηριαίο την 7η αγωνιστική στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ. Ο Γάλλος έχασε μόνο ένα παιχνίδι και την 9η αγωνιστική ήταν παρών στην Ξάνθη και έπαιζε κανονικά μέχρι την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης». Εκεί υποτροπίασε κατά την εκτέλεση του πέναλτι της ισοφάρισης και η διάγνωση ήταν τρεις εβδομάδες εκτός προπονήσεων.

Προκειμένου να ελαχιστοποιήσει το χρόνο της αποθεραπείας του, ο Βαλμπουενά σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, μετέβη στη Γαλλία όπου δούλεψε με τον ορθοπεδικό του. Ο στόχος του Βαλμπουενά είναι να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το αιώνιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 5 Ιανουαρίου. Όμως, ο Γάλλος επιθυμεί να είναι 100% έτοιμος και να μην αντιμετωπίσει εκ νέου πρόβλημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments