Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για την ποινή του Πασαλίδη

Ολυμπιακός: Στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για την ποινή του Πασαλίδη
Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες προσέφυγαν στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη.

Ολυμπιακός: Η Super League ανακοίνωσε την περασμένη Τρίτη (17/12) ότι ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης τιμωρήθηκε με ποινή μιας αγωνιστικής, καθώς και με πρόστιμο 80 ευρώ για το πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Γκιλιέρμε στον αγώνα Αστέρας – Ολυμπιακός. Ο 23χρονος στόπερ έκανε αντιαθλητικό τάκλιν στον Βραζιλιάνο χαφ και αποβλήθηκε στο 17′ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Οι Πειραιώτες προσέφυγαν στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα για το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη. Οι «ερυθρόλευκοι» κατήγγειλαν τόσο το μαρκάρισμα που θα μπορούσε να προκαλέσει πολύ σοβαρό τραυματισμό στον Βραζιλιάνο μέσο, όσο και την τιμωρία μιας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στον αμυντικό των Αρκάδων.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν την ποινή ως «χάδι», με δεδομένο ότι θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή για εξίσου σκληρά μαρκαρίσματα στο μέλλον. Μάλιστα θεωρούν πως ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης γλίτωσε με την ελάχιστη ποινή, συγκριτικά και με ποινές που έχουν επιβληθεί σε άλλους παίκτες, όπως του Μπράουν Ιντέγε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments