Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποζάρει προκλητικά στη λεκάνη της τουαλέτας της [pic]

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποζάρει προκλητικά στη λεκάνη της τουαλέτας της [pic]
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ξανθιά καλλονή συνηθίζει να προκαλεί με τις φωτογραφίσεις της, ωστόσο αυτή τη φορά το πήγε ένα επίπεδο παραπάνω.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Την γνωρίσαμε ως διαγωνιζόμενη στη εκπομπή μόδας του τηλεοπτικού σταθμού SKAI, “My Style Rocks”. Από τη πρώτη στιγμή εντυπωσίασε τους πάντες με την παρουσία της κερδίζοντας μια θέση στον χώρο του lifestyle. Η εκρηκτική της εικόνα έγινε το… όπλο για μια καριέρα στον χώρο της μόδας αλλά πολύ περισσότερο των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, με τον λογαριασμό της Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο instagram να απαριθμεί δεκάδες χιλιάδες ακόλουθους.

Η ξανθιά καλλονή ξέρει πως με μια της φωτογραφία μπορεί να προκαλέσει ταραχή στον ανδρικό πληθυσμό. Το πλούσιο βιογραφικό της στο Instagram αποτελείται από φωτογραφίες σε κάθε πιθανό σημείο, όμως σήμερα η ίδια φρόντισε να το… τερματίσει! Η σημερινή της ανάρτηση βρίσκει τους ακόλουθους της να την παρακολουθούν στην τουαλέτα του σπιτιού της, με την ίδια να ποζάρει φορώντας ένα φόρεμα που αποκρύπτει ελάχιστα από τη φαντασία του ανδρικού πληθυσμού.

Μάλιστα η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά πως η τουαλέτα είναι το κατάλληλο σημείο για ακόμη μια φωτογραφία. «Όταν η τουαλέτα γίνεται το τέλειο spot για το post σου…»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments