Αθλητισμός

Κώστας Τσιμίκας: Στο στόχαστρο της Αταλάντα

Κώστας Τσιμίκας: Στο στόχαστρο της Αταλάντα
Κώστας Τσιμίκας: Ο νεαρός μπακ βρίσκεται στη λίστα της Ιταλικής ομάδας ενόψει Ιανουαρίου.

Κώστας Τσιμίκας: Ο διεθνής αμυντικός έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν. Αυτές οι εμφανίσεις του ήταν αρκετές για να κάνουν τον Πέδρο Μαρτίνς να τον κάνει βασικό και αναντικατάστατο στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Μάλιστα, ο Τσιμίκας και η απόδοση του έστειλαν στον πάγκο τον Λεονάρντο Κούτρη που αποτελούσε την πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει βοηθήσει πολλούς ποδοσφαιριστές να ανεβαίνουν την αξία τους. Ο Τσιμίκας δε αποτελεί εξαίρεση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί βασικός σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του στο Champions League. Αυτά τα παιχνίδια είναι η καλύτερη βιτρίνα για τους ποδοσφαιριστές.

Έρχεται για Τσιμίκα η Αταλάντα

Οι τρομερές εμφανίσεις στο πρώτο μισό της χρονιάς έχουν κάνει πολλές ομάδες να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του. Ένας από τους συλλόγους που έχει δείξει ζεστό ενδιαφέρον είναι από την Ιταλία. Μάλιστα, πρόκειται για μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια είναι σταθερά μέσα στις ομάδες που κερδίζουν τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Η ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Τσιμίκα είναι η Αταλάντα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα από το Μπέργκαμο θα κάνει μια αποπήρα να πάρει τον ποδοσφαιριστή στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ωστόσο ο Ολυμπιακός δύσκολα θα δεχτεί να δώσει έναν βασικό ποδοσφαιριστή του στα μισά της σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments