Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τσέκαρε Σούλη και Πολίμο

ΠΑΟΚ: Τσέκαρε Σούλη και Πολίμο
ΠΑΟΚ: Οι άνθρωποι των πρωταθλητών παρακολούθησαν από κοντά δυο ποδοσφαιριστές που μπορεί να βοηθήσουν στο μέλλον.

ΠΑΟΚ: Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Είναι λογικό οι περισσότερες ομάδες να κοιτάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να ενισχυθούν ανάλογα με τη θέση που έχουν ανάγκη. Ο ΠΑΟΚ δεν αποτελεί εξαίρεση καθώς θέλει να προσθέσει περισσότερη ποιότητα στη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να κάνουν μεταγραφές που θα βοηθήσουν άμεσα, αλλά φυσικά υπάρχει πάντα στο μυαλό τους και το μέλλον. Δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες κινήσεις που έχουν περισσότερο μελλοντική προοπτική. Σύμφωνα με την Metrosport ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά δυο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην Παναχαϊκή.

“Δύο πολύ καλοί παίκτες των Πατρινών βρίσκονται εδώ και καιρό στο μικροσκόπιο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και η παρακολούθηση συνεχίζεται εντατικά. Στον πρόσφατο αγώνα του Απόλλωνα Πόντου με την Παναχαϊκή, άνθρωποι του Δικεφάλου “τσέκαραν” τον τερματοφύλακα Βασίλη Σούλη και τον αμυντικό Ηλία Πολίμο (αγωνίζεται με ευχέρεια τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας).

Και οι δύο αγωνίστηκαν όλο το 90λεπτο και είχαν πολύ καλή απόδοση. Δεν είναι η πρώτη φορά βεβαίως, καθώς από την αρχή της σεζόν στην Football League έχουν αναδειχθεί τουλάχιστον τέσσερις φορές, από την έναρξη της σεζόν, ως κορυφαίοι και συμπεριλαμβάνονται στην καλύτερη ενδεκάδα της κατηγορίας. Και οι δύο έχουν δικαίωμα από τον Ιανουάριο να υπογράψουν συμβόλαιο με την ομάδα που θα τους προσφέρει περισσότερα, καθώς το προσεχές καλοκαίρι, ολοκληρώνεται η συνεργασία τους με την Παναχαϊκή. Ο Σούλης είναι 25 ετών.

Επί τέσσερα χρόνια έπαιζε στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Και μιας και ο λόγος για τους δύο νεαρούς παίκτες της Παναχαϊκής, πρέπει να αναφέρουμε πως ο Ηλίας Πολίμος (24 ετών) είχε αγωνιστεί επί τέσσερα χρόνια στην Αγγλική Νότιγχαμ Φόρεστ απο μικρή ηλικία και είχε φθάσει εως την ομάδα Νέων. Ο Πολίμος αποχώρησε από την Νότιγχαμ, πριν αναλάβει τα ηνία της Αγγλικής ομάδας ο σημερινός μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. Και ο Πολίμος μπορεί να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας από τον Ιανουάριο”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments