Ελλάδα

Εξάρχεια: Έβαλαν καινούργιο δέντρο στην πλατεία [pics]

Εξάρχεια: Έβαλαν καινούργιο δέντρο στην πλατεία [pics]
Εξάρχεια: Ο Δήμος Αθηναίων αντικατέστησε το καμένο δέντρο στην πλατεία Εξαρχείων με έναν νέο το πρωί της Παρασκευής (20/12).

Εξάρχεια: Ο Δήμος Αθηναίων τοποθέτησε ένα νέο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία των Εξαρχείων το πρωί της Παρασκευής (20/12), καθώς το προηγούμενο είχε γίνει στάχτη από αγνώστους. Τα συνεργεία του δήμου βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στην πλατεία και αφού καθάρισαν τον χώρο κι απομάκρυναν το καμένο έλατο τοποθέτησαν ένα νέο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ίδιο ακριβώς σημείο.

Άλλωστε, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, είχε κάνει γνωστή την πρόθεση του δήμου να στολίσει εκ νέου την πλατεία Εξαρχείων, με μήνυμα του μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook. «Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι. Η αγάπη πάντα νικάει το μίσος. Τα Χριστούγεννα δεν μπορεί να τα κάψει κανείς. Και είναι για όλη τη πόλη. Για αυτό και το δέντρο θα ξαναστηθεί. Κριτής των βανδάλων, που καμαρώνουν και στο YouTube, οι πολίτες των Εξαρχείων που θέλουν όπως ακριβώς και οι υπόλοιποι Αθηναίοι να ζήσουν και να χαρούν», είχε γράψει σε σχετική ανάρτηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments